- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
jimmy399 #6549 üzenetére
Sanszos. Ezzel az a baj, hogy a frissítések után előfordulhatnak problémák. Még a megfelelő hardverek esetén is előforulhat gube. Nekem még a támogatott Atheros kártyával is volt egyszer gond. Nemrég a NetworkManager előző verziója okozott zajt. Kb 10-12 csatlakozás után már csak csatlakozott, de ip nem volt. VIsszaállva az előző verzióra gond nélkül működött. Most a legfrissebb NetworkManager-el már nincs ez a probléma. Amúgy ennyire durva gondot, hogy nem kapcsol ki a kijelző...nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű dpm gond is előfordulhat, pedig anno még az ősöreg Asus notimon is kipróbáltam, ahol a Windows 10-nek is gondja volt az ACPI vezérléssel, de az Arch gond nélkül futott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest