Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Én mindig azt mondtam, hogy nagyon jó kezdőknek is az Arch Linux, ha komolyan meg akarja ismerni a linuxot.
Ha valaki nagyon elszánt, bár Ubuntu után tanulni jobb a Debian, értelemszerűen, de az sem igazán kezdőknek való. Ja, hogy kezdő.....mert ugye ez elég tág merítés ám. Aki tanulni akar, annak való Debian, Arch is esetleg, de a különböző platformokon nem erről szól a hype.
Te meg ne gyere ide, szapuld inkább a Digi mobilosokat továbbra is!
Ők szapulnak engem, de galádul nagyon! Én csak védekezem szerényen, de többen vannak.

Most, hogy nagyon el akarnál tanácsolni, egyre erősebb késztetést érzek!

Azt a változást emlékeim szerint az Arch wiki lekövette, csak az illető nem ebből a forrásból olvasgatott, hanem külső útmutatást követett.
Tényleg volt valami ilyesmi infó is, akkor vegyük úgy, hogy ebben most igazad van!

(anno engem innen elhajtottak, mikor nagyon kezdő voltam, azzal, hogy ez egy komoly disztró komoly népekkel itt a topikban....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB