- Yettel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Lehet lemezképet klónozni, de akár tar-ral is át lehet vinni az új rendszert. Vagy rsynccel. Vagy CloneZillával. Sokféle módja van. Én legutóbb tar-ral csináltam:
cd /
tar -cvpzf --one-file-system /cel/backup.tar.gzKicsomagolni ezzel csomagoltam ki, ha jól emlékszek:
tar -xf backup.tar.gz -C /Ha Tar-ral vagy rsync-kel csinálod, akkor viszont partíció UUID-t módosítani kell a bootmanagerben, /etc/fstab-ban.
EUFI boot elvileg lehetséges EFI partíció nélkül is, de nem tudom hogyan. Kék luficet kolléga (colomb2) szokta propagálni, de nem értettem hogy működik, mert én elvi szinten sem tartom lehetségesnek. Valahogy ő mégis használ ilyen megoldást Gentoo alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB