Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
De hát pont ezt írtam én is. Leszedni az xf86-video-intel csomagot. Ahogy én csináltam, az csak annyiból volt más, hogy mikor lekerül a fenti csomag, akkor a pacman törli a 20-intel.conf-ot is, mert tulajdonképpen nincs rá szükség. Nálam továbbra sincs ilyen fájl (sőt, más fájl sem, a vonatkozó mappa üres), és hibátlanul megy a rendszer, a Xorg meg a default beállításait használja ilyenkor, pont azokat, amiket te is írsz. Ezért nem értem, hogy nálad meg annál a másik emberkénél múltkor a Mint topikban miért nem volt kép a csomag eltávolítása után, mikor elvileg nem lenne szabad előfordulnia. Lehet azért, mert szkripttel telepítettél, ő meg Mintet használt, és ezek miatt zavart be valami. Vagy beleszerkesztettél előtte is már a 20-intel.conf fájlba, és erre figyelemmel a pacman nem törölte le, de a paraméterek nem voltak jók a fájlban (hiszen továbbra is az sna-s Intel driverre mutattak a glamour modesetting helyett), és ez működőképtelenséget eredményezett. Az xf86-video-vesa meg nem is értem hogyan kerülhetett fel.
(#5067) ubyegon2: most már tényleg megnézem a hétvégén a Gnome3-at, már kezdi bökni a csőröm. Bár annyi rémlik, hogy volt róla nemrég egy cikk a Phoronixon, hogy Uborkán a Gnome3-hoz nem a Wayland lesz az alapértelmezett, szóval lehet csak opcionálisan waylandes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Formula-1
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB