Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Azt hiszem megjavítottam.
Most úgy működik, hogy bootnál már nincs failed sor, de a filekezelőben még rögtön nem elérhetőek a megosztások. Pár másodperc és jó lesz.
Ezek a változások történtek:
Fstab:noauto,x-systemd.automount,x-systemd.device-timeout=10,timeo=14,x-systemd.idle-timeout=1min 0 0
és találtam egy ilyen bejegyzést az egyik manjaro fórumban:sudo systemctl enable NetworkManager-wait-online
Erre először kiírt valamit, hogy bekerült ide-oda, de kapkodtam, nem jegyeztem le. Reboot és jó lesz, bár most legutóbb csak az egyik megosztás élt, a másik kettő nem. De legalább haladok. Le tudnád írni, hogy mit csináltam, főként az első sorral?szerk: Érdekesen működik. Reboot után az a megosztás amin állt a dolphin, az jó, a másik kettő nem. Viszont ha rámegyek a másik partícióra az ssd-n (ubunu) akkor megjavul a két másik is. Ki látott már ilyet?!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Arch Linux
- OLED TV topic
- 3DMark Vantage eredmények
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB