- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nekem szokni kellene, mert az én világomtól teljesen más, világ életemben Windowshoz (3.0 volt az első amit megismertem), KDE-hez és klasszikus GNOME-hoz voltam szokva (jó, a DOS-t, C64-et, 16-ot és C+4-et ne számítsuk ide), épp ezért még a Unity és a Mac is túl meredek nekem. Megy a vakon gépírás is, de a gépelésnél az egérre sokkal jobban rááll a kezem.
Szerintem igenis tanulni és szokni kell, hogy ráálljon az ember keze a tilingozásra, és arra, hogy ne egerezzen. Így is csak azért akartam esélyt adni neki, mert a leghaladóbb linuxerek legtöbbje ilyen wm-et használ, és az erőforrásigénye is ennek a legalacsonyabb, még az Openboxhoz képest is töredéke. Ezért éreztem úgy, hogy ez is egy fejlődési és továbblépési lehetőség, amibe akkor is érdemes belevágni, ha elsőre nem tűnik kecsegtetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB