Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nekem szokni kellene, mert az én világomtól teljesen más, világ életemben Windowshoz (3.0 volt az első amit megismertem), KDE-hez és klasszikus GNOME-hoz voltam szokva (jó, a DOS-t, C64-et, 16-ot és C+4-et ne számítsuk ide), épp ezért még a Unity és a Mac is túl meredek nekem. Megy a vakon gépírás is, de a gépelésnél az egérre sokkal jobban rááll a kezem.
Szerintem igenis tanulni és szokni kell, hogy ráálljon az ember keze a tilingozásra, és arra, hogy ne egerezzen. Így is csak azért akartam esélyt adni neki, mert a leghaladóbb linuxerek legtöbbje ilyen wm-et használ, és az erőforrásigénye is ennek a legalacsonyabb, még az Openboxhoz képest is töredéke. Ezért éreztem úgy, hogy ez is egy fejlődési és továbblépési lehetőség, amibe akkor is érdemes belevágni, ha elsőre nem tűnik kecsegtetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB