Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Egyébként az elején én is tartottam ettől. De később szívesen próbáltam ki mást is és valóban az apt a leggyengébb. A pacman már jobb, azt a pár kapcsolót könnyű megjegyezni mert logikus, de ott a pamac vagy octopi. Az rpm sem bonyolult, főleg mert van yum és yumex. Az urpmi már többet kíván viszont többet is ad, ott van az rpmdrake. Őt szeretem a legjobban, de most nem használok Mandriva forkot. A zypper sem ördögtől való, kb fél óra alatt meg lehet tanulni. Szóval a csomagkezeléstől nem kell tartani és szerintem is az apt/deb világ a leggyengébb a synapticcal együtt, az ilyen olyan szoftverközpontokról meg ne is beszéljünk...
-
5-6 kapcsolót? Észre se vettem, hogy kapcsolókkal múkodik a Manjaro!

Amit már ismersz, azzal nincs bajod, de ha neked nehézkes!? Minap a lépcsőn vánszorgó bácsi mondta, milyen nehézkes már neki felbattyogni.
Pedig nem is nehézkes felmenni, csak neki az!
Nekem meg úszni qrvára nehézkes.
Meg régebben UTM rendszerben összeállítani egy gyakorlat térképkészletét a Gauss-Krüger leváltása után.Meló után este szerinted kb. hány apt-get parancsot használok, mert én Linux nokedli vagyok, nem guru!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig nem is nehézkes felmenni, csak neki az!
Meg régebben UTM rendszerben összeállítani egy gyakorlat térképkészletét a Gauss-Krüger leváltása után.