Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szerintem ne piszkáld.
Ha van külön /home-od akkor a minimalisták azt mondják, hogy 8-10 Giga elég. Én biztos, hogy akkor is 30-40-et adnék neki.
Mivel most nincs külön /home-od, ezért nem gond az a 100. Lehetne persze kevesebb, de ha már így sikerült, akkor nem kéne 20-30 G miatt indokolatlan veszélybe kitenni az adatokat.A gparted-es képedről nekem is eszembe jutott valami.
3 oprendszer van rajta:
sda5 - kubuntu
sda7 - manjaro (ezt használom)
sda9 - teszt manjarolátjátok, hogy csak a sda9-en van boot-flag. (oda is csak véletlenül került
)..
mire jó az egyébként?-- nekem nélküle is működik, vagy nem vettem észre valamit ...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)..
BoB