- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Shyciii
üzenetére
Márpedig egy Core i3 nem csak egy RPi4-hez, hanem egy átlagos NAS CPU-jához (ami általában szintén ARM) igen is erős CPU-nak számít. Ezt kell elfogadni. Nem feltétlenül mai desktop CPU-khoz kell hasonlítani. Azoknak nyilván nem gond a gigabit. De nem is feltétlenül csak ARM-hez. Nagyon sokan, köztük én is "szar Celeron, meg Nxxxx-es" CPU-val szerelt lapokat (én konkrétan Intel J3455-öt) használnak otthoni mindenes szervernek. Elég lenne csak benézni a Home server / házi szerver építése topic-ba. Szerintem az én szerverem sem bírná a gigabitet torrentben 1 magon, persze kipróbálni nem tudom, mert 500 Mbps-es netem van. Szóval minden csak viszonyítás kérdése.
És ugye az eredeti kérdező nem is desktopról beszélt, hanem konkrétan az RPi-ről. Amit egyébként én sem használnék desktop eszköznek (még az operátorok számára sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Nintendo Switch Lite
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB