- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Shyciii #7109 üzenetére
Márpedig egy Core i3 nem csak egy RPi4-hez, hanem egy átlagos NAS CPU-jához (ami általában szintén ARM) igen is erős CPU-nak számít. Ezt kell elfogadni. Nem feltétlenül mai desktop CPU-khoz kell hasonlítani. Azoknak nyilván nem gond a gigabit. De nem is feltétlenül csak ARM-hez. Nagyon sokan, köztük én is "szar Celeron, meg Nxxxx-es" CPU-val szerelt lapokat (én konkrétan Intel J3455-öt) használnak otthoni mindenes szervernek. Elég lenne csak benézni a Home server / házi szerver építése topic-ba. Szerintem az én szerverem sem bírná a gigabitet torrentben 1 magon, persze kipróbálni nem tudom, mert 500 Mbps-es netem van. Szóval minden csak viszonyítás kérdése.
És ugye az eredeti kérdező nem is desktopról beszélt, hanem konkrétan az RPi-ről. Amit egyébként én sem használnék desktop eszköznek (még az operátorok számára sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest