-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Ezzel a megadással igen. Ahogy látom egy bizonyos verzió óta van ez fura felfogás. Azelőtt a középrehelyezés az tényleg középrehelyezés volt. Na de a kis g.nyó nem fog ki rajtam, mert programonként meg lehet adni több paramétert is, így pl a pozíciót x, y tengelyen, és a méretet is. Vagyis termite konzol-ra beálltottam ezt:
<application name="termite">
<position force="yes">
<x>520</x>
<y>140</y>
</position>
</application>Vagy ritkán csomagok információinak könnyebb áttekinthetőség miatt használatos pamac:
<application name="pamac-manager">
<position force="yes">
<x>260</x>
<y>150</y>
</position>
<size>
<width>1200</width>
<height>700</height>
</size>
</application>Itt már méretet is állítottam, mert kicsiben nyitja meg, a termite sajűt konfig filejában pedig az ablak méret megadható volt, így nem kellett itt is.
Ha másnak is ilyen gondja lesz, akkor visszakeresve ezen post alapján már menni fog neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB