- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco M8 5G - majd megveszed
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nalam nem a windows, hanem a tobbi disztro az 'ellenfel'

egyebkent eleg lesujtoak a tapasztalataim

rengeteg dolog van ami nem mukodik, mert valami hianyzik, persze az nem derul ki hogy melyik csomagot is kene felraknom
pl. egy nyamvadt sleepet sem tud
a programok nagyon szarul mukodnek (de ezt betudom annak hogy testing repokat is engedelyeztem - utolag vissza lehet csinalni ezt ugy, hogy a programok is downgrade-elodjenek a stable-bol?), pl thunderbird nem tud subject alapjan rendezni (ez a PH-s topicertesitoknel pedig muszaj), chrome tegnap crashelt, stb
a wifi folyton szakadozik (lehet hogy drivercserevel ez megoldodna, de nem akarok fel napot elcseszni ra)szoval szerintem megy fel helyette egy Ubuntu, barmennyire is utalom, az legalabb mukodik tobbnapi szivas nelkul

azert adok majd egy eselyt valamikor az Archnak, mert nagyon szimpatikus az osszeallitas, a wiki, stb, de kinottem mar abbol az idoszakbol mikor napokon/heteken at reszeltem a rendszert hogy mukodjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB