Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nalam nem a windows, hanem a tobbi disztro az 'ellenfel'

egyebkent eleg lesujtoak a tapasztalataim

rengeteg dolog van ami nem mukodik, mert valami hianyzik, persze az nem derul ki hogy melyik csomagot is kene felraknom
pl. egy nyamvadt sleepet sem tud
a programok nagyon szarul mukodnek (de ezt betudom annak hogy testing repokat is engedelyeztem - utolag vissza lehet csinalni ezt ugy, hogy a programok is downgrade-elodjenek a stable-bol?), pl thunderbird nem tud subject alapjan rendezni (ez a PH-s topicertesitoknel pedig muszaj), chrome tegnap crashelt, stb
a wifi folyton szakadozik (lehet hogy drivercserevel ez megoldodna, de nem akarok fel napot elcseszni ra)szoval szerintem megy fel helyette egy Ubuntu, barmennyire is utalom, az legalabb mukodik tobbnapi szivas nelkul

azert adok majd egy eselyt valamikor az Archnak, mert nagyon szimpatikus az osszeallitas, a wiki, stb, de kinottem mar abbol az idoszakbol mikor napokon/heteken at reszeltem a rendszert hogy mukodjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB