- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segítségetek kellene. Felraktam az Antergos linuxot a lányomnak a gépére és minden jól is működik és tetszik a rendszer is neki, de játszani is szeretne a diablo 2-vel és kellene is az nvidia zárt drivere és ez a gondom.
A gépe alkatrészeit is leírom: Giga byte alaplap; Amd Athlon 64 x2 Dual Core 600+; ramja GeIL 4x1Gb modul; vga Asus nvidia 9800 Gt; Samsung 19" monitor 1280x1024 felbontással.
Linux kernele 4.15.7-1-ARCH.
Kérdezném: Asus nvidia 9800 Gt-nek a zárt driverét hogyan is kellene telepítenem?
Jelzem át is olvastam a Wikipédiát és találtam is terminálos parancsokat, sajnos sikertelenül és megoldást nem is találok a gondomra.
Amit én próbáltam is terminálban és leírom most, hogy mit is csináltam és írtam is be.
sudo pacman -S nvidia
sudo nvidia-xconfig
A gépet újra indítottam a reboot parancsal és ez után a fekete a képernyő, mit rontottam el és kérném a segítségeteket.Tisztelettel, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB