Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Üdv!
Ma virtualboxban felraktam az archot, de sikeresen ki is nyírtam az x-et, mert nem talál megjelenítőt, így nem tudok indítani de-t vagy wm-et. Backupra mit tudtok ajánlani?
Valami olyan lenne jó, hogy csinál egy img file-t, amit cakkumpakk fel lehet telepíteni egy megfelelő mérető lemezre. Ezzel szeretném elkerülni, hogy ha elrontok valamit - de nagyon-, akkor könnyen átugorhatóvá tegyem az arch telepítését (ma másfél órámba telt felrakni, mire meglett hozzá a számomra megfelelő megoldás). Nem mellesleg ha egyszer sikerül összeraknom, és ha valami miatt lehal az egész...
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
Jelenleg egy manjaro linux van a notimon (kde), de valami bizarr késztetést érzek egy natúr arch birtoklása iránt is. Persze egy jó ideig csak vboxban fogom próbálgatni, mert bőven van mit tanulnom még a linuxról. Eddig ubuntu-t, kubuntu-t, mint-et, elementary os-t, xubuntu-t, debian-t, manjaro-t próbáltam - kb ilyen sorrendben is. Voltak kitérőim suse, majd fedora irányba is, de mindig volt valami, ami nem tetszett ezeknél a "vállalati" disztróknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 26
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
BoB