Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

Sziasztok! Csak érdeklődnék a játék kapcsán, de előre szólok, még egy percet se játszottam vele, csak állandóan az arcomba jönnek Facen, Instan, mindenhol a játék videói, és most már érdekel, hogy mi ez a nagy hipe körülötte. Addig értem a dolgot, hogy vannak mindenféle nagy ellenséges robotok, amiket le kell gyakni, vagy soloban, vagy csapatostul és ezekből kell kifarmolni mindenféle lootot.
    Azt a részét nem értem, hogy időnként egymást is lövik a playerek, de látszólag ad-hoc jelleggel, ha éppen úgy gondolják. Mitől függ, hogy valaki ellenség, ill. ellenségesen viselkedik, vagy sem? Egyáltalán, hogy működik a kommunikáció a játékban? Valamiféle proximity komunikáció van? Ha valaki a közelembe kerül akkor hallom, hogy mit mond és az alapján dől el, hogy haver lesz és összeverődök vele egy csapatba, vagy ellenséges, és harc lesz belőle? Ez eléggé homály. Bocs, a noob kérdésekért, csak érdekelne a dolog, és ettől függően gondolnám meg, hogy egyáltalán kipróbálnám-e, vagy sem. Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák