Hirdetés
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
No, azt én is kipróbáltam
Eldurrantottam vagy 3-at,dont shoot-olva, leapervadászat közben Old Fort-nál, mire rájöttem, nem felni a földben az a pár izéke...
Sentinellel is jártam így, nappal nem igazán feltűnő a lézer, és 2 lövésből le tud durrantani. Csak ugye kör végén meg lehet nézni, ha raider lő le.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eldurrantottam vagy 3-at,dont shoot-olva, leapervadászat közben Old Fort-nál, mire rájöttem, nem felni a földben az a pár izéke...
Sentinellel is jártam így, nappal nem igazán feltűnő a lézer, és 2 lövésből le tud durrantani. Csak ugye kör végén meg lehet nézni, ha raider lő le.
RazoR