Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Goose-T #9601 üzenetére
mennyit beszélgetsz erről vele? akár a hiszti közepén, akkor is ha úgy látszik nem figyel?
nálunk is van most hisztikorszak, és elkezdtem neki a legnagyobb önföldhözcsapkodás közepén elmondani, elővéve a legmélyebb brummogó apukás hangomat, hogy
megértem hogy most ezt és ezt szeretné csinálni, amiben lehet nagyon szeretnék neki engedni és kedvezni, de amit akar az veszélyes/helytelen, még pedig ezért és ezért. értse meg, hogy hiába hisztizik, nem fogom engedni, akármeddig csinálja, mert szeretem, jót akarok neki és szeretnék vigyázni rá. legyen inkább jó fiú, keressünk valami vidám elfoglaltságot amivel jókat lehet mókázni.
ezt szükség szerint ismételve akárhányszor közben áthatolhatatlan erővel megakadályozva hogy azt tegye amit épp tiltok.
meglepően hamar megértette többször is, hogy mit szeretnék és elfogadta, ellenőrző kérdésekre is jól válaszolt ezzel kapcsolatban.
én simán oda fordulnék és megbeszélném vele, hogy megérted mit érez most, ahogy viselkedik annak ez és ez az oka, te nagyon szeretnél segíteni, és kéred, hogy működjön együtt veled. ha kell százszor. nálunk működik.
(félreértés ne essék, én is ráadom a pólót erővel, ha nincs más, meg húzom a földön ha nincs más, de amikor nincs valami elháríthatatlan ok (pl a zebra közepén tör ki a hiszti) akkor igen is megállok és beszélgetünk. ha kell, a bolt közepén. le van sz.va hogy más mit szól meg hova kellene odaérni, fontosabb, hogy a gyerekemmel megértessem a helyzetét és segítséget nyújtsak neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Metal topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest