Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Garmin Venu 2 orat hasznalok, viszont nem vagyok maradektalanul elegedett vele, ezert gondolokozom Apple Watch 10-re valtason.
Ezek amikkel nem vagyok elegedett:
- A Heart Rate tracking sokszor kesik es nem pontos (eronleti edzest, HIIT workoutot, kettlebell eedzes csinalok legtobbszor (neha van tura, futas, gyaloglas - ezeknel maradektalanul elgedett vagyok a Garminnal))
- Nincs HRV
- Uszast inditani vizes kijelzon kb lehetetlen (Nem erzekeli az ujjam. Az Apple Watchon lehet inditani a koronaval?)
- A Garmin app annyira nem jon be, foleg hogy sokszor kezzel kell inditani a szinkronizalastA tesztek alapjan a fenti pontokban jobb az Apple Watch a fenti pontokban es mivel iPhone-t hasznalok valoszinuleg jobb lenne az altalanos felhasznaloi elmeny.
Van esetleg valaki aki valtott egyik termekrol a masikra es meg tudja erositeni a fenti pontokkal kapcsolatos dolgokat?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest