Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
Új hozzászólás Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
Hello!
iOS 4.4.4 en a Plex nem működik.
A Jailbreak-kel kapcsolatban pedig: a Seas0nPass-al egy Custom IPSW-t csinálsz, és az új, a program által készített Software-t telepíted fel az Apple TV-re. A Tethered Boot, az csakis akkor szükséges ha az Apple TV-d Tethered módon van feltörve, ez azt jelenti h az Apple TV-t minden egyes áramtalanításkor, a Seas0nPass segítségével kell beindítanod. DE mivel most már untethered módon van feltörve az Apple TV-d emiatt figyelmen kívül hagyhatod ezt az opciót.Kristóf
-
szaky78
csendes tag
Sziasztok,
El vagyok keseredve!
Megleptem magamat egy Apple TV 2-vel és szertném használni a PLEX klienssel! (kizárólag ezzel!)
A problémám a következő:
Amatőr módon az LCD tv-re dugás után Wifi hálózaton lefrissítettem, amit utólag látván kár volt. Mind1. Sikerült a FireCore.com oldalról leszednem a Seas0nPass Cuts the Cord for 4.4.4 jailbreak-et. Látszólag rá is tudtam telepíteni, bár nem tudom mi a különdbség a CREATE IPWS és a BOOT TETHERED menüpontok között úgyhogy én csak az elsőt futtattam végig. (A másodigra rányomva hibaüzenetet kapok.) Mikor az autómatikusan megnyíló iTunes is kiírta, hogy minden rendben, fogtam és feltelepítettem rá a FireCore oldalán található aTV Flash nevű app-ot amiben ugye a leírás szerint benne kéne lennie a PLEX kliensnek is. Gyakorlatilag nincsen benne és ezután én egy Youtube videó alapján terminálban szépen wifin feltöltöttem rá!
Innentől kezdve a PLEX belelát a megadott movies mappámba is, látom az összes filmemet, tudom választani a magyar vagy angol hangsávot minden egyes filmhez külön, de amikor a Play gombot megnyomom, tehát le akarom játszani a filmet, kékhalállal szétfagy az egész és újraindul!
Kérlek segítsetek. Karácsony óta szopatom magamat vele!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs