- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lach
újonc
15 hónapos a gép. Asztali gépként használtam külső monitorral, USB-C kábellel összekötve amin keresztül folyamatos töltést kapott. Gondolom ez az oka, hogy púposodni kezdtek az akksik. Mindez úgy derült ki, hogy gondoltam ennyi idő után nem árt már portalanítani a belsőségeket, ekkor láttam meg a púpokat. Mellesleg kellett portalanítani.
-
Head88
addikt
Garanciában akkor cseréli az apple az akksit, ha 1éven belül 80% alá esik a kondíció.
Gyári akku cseréje jóval költségesebb mint 50k. Mivel a pro gépekben ragasztott akksi van ezért a komplett topcase-t cserélik. (burkolat, billentyűzet, akku és belső kellékek.)
Kb 100-ból jön ki.
Felhívnám a figyelmedet arra, hogy nem hivatalos apple szervizben utángyártott akkukat ragasztgatnak 60k-ért. (gyári alkatrészhez csak AASP vagy APR szerviz tud hozzáférni) Nem éri meg.Coconut szerint nincs semmi baj, helyedben nyomnék egy smc resetet.
Amúgy használd nyugodtan töltés közben. Érdemes 2-3 naponta azért egy ciklust belerakni. Semmiképp ne kíméld az akkut. Az állásban és maxra töltött állapotban csak gyengülnek a cellák. li-po akkukat úgy érdemes kezelni, hogy használod, merül majd rátöltesz. Ne hagyd teljesen lemerülni és ne álljon napokig hetekig 100%-on se. -
-
r4z
nagyúr
Nem tudom, mennyi eroforrasra van szukseged a munkahoz, de akar VM-en is gondolkozhatsz, azt siman ki lehet rakni kulso lemezre. Illetve ha a belso SSD-n hagyod, megvan az az elonye, hogy csak annyi helyet foglal, amennyit tenylegesen hasznal, nem kell neki 80GB-ot lefoglalnod, aminek egy resze ugysem lesz kihasznalva.
-
Macika_MC
tag
[Video a telepítésről] próbáld meg.
-
marsu.
senior tag
2019-es Airnek nem a legjobb a hűtésmegoldása.
Ha még belefér +20e, akkor akcióban ki lehet fogni 19-es Pro-t. MM-ben épp a múlt héten láttam ennyiért.
Vagy vársz még egy kicsit, mert tavasszal elvileg jön frissítés. Azok talán egy kicsit lejjebb nyomják a mostani gépek árát.
Aztán lehet, hogy a jelenlegi USD-EUR, EUR-HUF és egyéb tényezők miatt nem fog változni a jelenlegi gépek ára, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest