Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
ahogyan előttem is említették páran, mindenképpen a 15"-os modellben gondolkodj, ha hosszú távra tervezed a MBP-t fotószerkesztéshez. én is a 13"-os modellel indítottam, de fél év után lecseréltem a nagyob és erősebb modellre. én napi szinten dolgozom a LR-mal, PS-sel, elsősorban asztali gépen, de egyre többször a macbookon is. nem mondom, hogy képtelenség a kisebb modellen dolgozni ezekkel a progikkal, de türelem kell hozzá.
-a 4 magos cpu sokat dob a teljesítményen, főleg az import-exporton
-dedikált vga is hozzátesz azért, de az főleg PS-ben számít
-ha nem külső monitort kötsz rá, hanem magán a laptopon dolgozol, akkor sztem eleve felejtős a kisebbik modell, én nem mertem (véglegesen) egyenesre igazítani egy-egy fotót, mert annyira bizonytalannak éreztem a kis képernyő miatt.az a +2 col rengeteget számít, egy 15"-os gépen simán lehet dolgozni. persze aki kicsit is komolyabban gondolkozik fotózásban, annak kötelező egy jobb monitor! (min. 24", srgb színtér)
azért megjegyezném, hogy sajnos mivel a hűtés igen gyatra - a 2015-ös modellen tuti, újabbakat nem tudom -, ha bekapcsolod a LR-ot, gyakorlatilag azonnal felvisít a venti, és kis használat után érezhetően le is szabályoz a proci, állítólag olyan 2-2,2 ghz-re, ami azért elég ciki. pláne, hogy a LR még mindig inkább az órajelnek örül, mint a sok magnak, kivéve import-export
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest