- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Google Pixel topik
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArrayOfLilly #46670 üzenetére
NAS-on minden felhasználónak azt a felhasználónév-jelszó párost adtam meg a megosztásához, amivel belép a gépére. Pl.: Kiss Virág, ABC123 Így amikor belép a saját Windows fiókjába és rákattint az oldalsávon rögzített hálózati hely ikonjára, azonnal bent van és nem kell semmi extra autentikáció.
Természetesen Mac-en ezt a megoldást hiába lövöm fel, nem megy. Értem én, hogy más rendszer, de milyen szép is lenne, ha legalább megjegyezné azt a rohadt jelszót és nem kellene naponta 20x beírnom...
Lehet, hogy az új emojik közül kellene jelszót választanom.
Mekkorát nézne az IT-s csóka?
- Mi a jelszavad?
- Kacsintó arc a taccsbáron, vazze'...
Új hozzászólás Aktív témák
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged