- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz tylerddd #42870 üzenetére
Én nemrég újítottam be egy alap Air-t (128/8). Eddig nem volt olyan amit ne bírt volna.
HD, Full HD filmeket szépen viszi. YT-on szintén.
Próbáltam már vele videót szerkeszteni iMovie-ba, full amatőr szinten, az is rendben volt. Egyedül itt hallottam eddig pl. a ventiket. Itt is csak akkor amikor már mentette ki. Képszerkesztés szintén szépen megy.
Office teljesen jól működik. Egyedül ami fura lehet, hogy angol nyelvű, de ha már régebb óta használod, akkor sztem ez se okoz túl nagy gondot.Én speciel MM-ba vettem, elég jól hangzik a 60 napos visszavásárlás (csak online!), ha nagyon nem jönne be, ez is egy opció lehet. Vagy ha olyat húz az Apple ősszel az új macbook-al, hogy egyből kell.
-
Ragnar95
félisten
válasz tylerddd #42870 üzenetére
A mindennapi használatban többet nyom a latba a gyors SSD + megfelelő méretű RAM, mint a proci, processzorigényes feladat az általad felsoroltak közül pedig csak a videóvágás, amire azt írtad, hogy csak nagyon lightos lenne, így az is menni fog gond nélkül.
Jó gép az az Air, ha nem végez az ember nagyon erőforrásigényes feladatokat, simán elég mindenre, márpedig az általad felsoroltak közül egyikhez se kell túl sok erőforrás.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest