- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
válasz FIREBLADE78 #31042 üzenetére
Erdekes, en naluk tobb termeket (laptop taskat, Speck tokot, meg a MBPro-t is) toluk vettem es csak pozitiv tapasztalatom volt veluk.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #31042 üzenetére
A futárokat én se szeretem. Sajnos ma már alap náluk, hogy emeletre nem jönnek, menjek le a ház elé, esetleg már előbb ideszól, hogy menjek le, a ház előtt várjam. Vagy nem is jön el a házig, hanem szól telefonon, hogy mi lenne ha itt meg itt találkoznánk Tiszta vicc, inkább a posta, sokkal inkább.
Régen egy plusz dolog volt a futár, ma már annyira felhígult, hogy nekem nagy negatívum. Másrészt, a legtöbb futár, akivel találkozol, az nem az autón látható feliratú futárcég alkalmazottja, hanem alvállalkozó alkalmazottja, ennek megfelelő hajszoltsággal, kizsigereltséggel (és sajnos hozzáállással).
Én ma már, ha lehet választani futár és posta közül, csak a postát választom. Futár csak mint legutolsó opció jöhet szóba, ha semmi más értelmes megoldás nincs. Egy rossz minőségű szolgáltatásért nem fizetek, amivel ráadásul még bosszantom is magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 256/8gb
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest