- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Fr3eWar #14800 üzenetére
Köszi, leszedtem a hátulját és tényleg egyszerű kibontani. SDD-re sajnos nincs zsetonom pedig azt vennék, így maradok a classic hdd-nél.
Van e valami hdd teszter, vagy ram teszter progi az ilyen bajok megállapítására? Esetleg ami alapból rajta vannak azok mit tudnak?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Topikgazda
válasz Fr3eWar #14628 üzenetére
Én is arra várok és összedobok egy ilyen konfigot, mert nagyon megtetszett. A céges Windows-os gépem megy a levesbe (az egyik munkatársam kapja meg), helyette jöhet ez. Mondjuk nekem 1 monitor is elég lesz hozzá, nem kell kettő. Igaz, még gyűjtenem kell, de iszonyat jó a cucc, hatalmas élmény használni. Csak az a fránya egér! Az egy rettenet... :-)
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Topikgazda
válasz Fr3eWar #14625 üzenetére
15" Retina MacBook Pro + 2db 27" Thunderbird display (2560 x 1440)
Megy mint a szél, szóval én a helyedben a nagyobbikra gyűjtenék..
Persze csak ha megteheted...
Barátom nyomja ezen a fejlesztéseket, durva konfig.Szerk:
Az kimaradt, hogy felnyitva is lazán megy 3 kijelzővel.[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest