- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
senior tag
Nem akarom védeni őket. Valamilyen szempontból tényleg gáz, hogy nem hozták ki időben, bár tény, hogy rohadt sok mindent kellett behozniuk, mert későn ültek rá a AI hype vonatra.
De tényleg nem látom hogy fals marketinget csináltak volna. Amúgy meg ki tudja mennyi minden csúszik amiatt, mert ez az egész az EU-nak is új terep, s lassan megy a jogi háttért meg az engedélyeztetés kidolgozása...
Pl asszem az olaszok is be akarták tiltani a Binget és a Chat GPT-t. Gondolom az Apple véletlenül se akarna egy ilyen malőrbe beleszaladni.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
senior tag
Az egy dolog, hogy itt élsz, de te állítottad, hogy itt hirdetik, olyan funkcióval, ami talán jövőre jelenik meg. Nem szoktam nagyon nézegetni az apple magyar weboldalát, de most gyorsan átfutva nem igazán találtam rajta Apple Intelligencere utalást, pont úgy ahogy a Vision Pro-ról sincs semmi. Erre az Apple azért ügyel.
Az hogy a Keynote mindenütt megtekinthető az egy dolog, de elsősorban amerikai vásárlóknak szól. Szóval, hogy ők maguk nagyon falsul reklámoznák a terméket szerintem nem igaz. De linkeld be ha esetleg tévedek, kiváncsi lennék rá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest