- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarított Android alkalmazások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap végre megérkezett a telefon, este nagyjából be is laktam. Mint már írtam, kis kitérővel iPhone 13-ról váltottam és nem bántam meg.
Üzemidőről ilyen rövid idő alatt nem tudok nyilatkozni, csak a készenléti fogyasztásról, ami gyakorlatilag nulla. Tegnap este 98%-on volt, amikor leraktam és ma reggelre egyetlen %-ot sem merült.
A hangszórók döbbenetesen jól szólnak, tiszták a hangok, vannak mélyek.
Nagyon pattogós, nem gondolkodik, csak teszi a dolgát. Kigyomláltam sok mindent, néhány iOS appot a Google megoldására cseréltem, nekem így jó.
Ez egy nagyon jó kis ketyere, de akinek minimum iPhone 14-ese van, annak nem feltétlenül éri meg váltani. Sőt, talán még 13-ról sem feltétlenül, ezt mindenki döntse el maga.
Ha jó idő lesz hétvégén és lesz időm, a kamerát az ARC kiállításon fogom tesztelni a Bikás parknál.
Hát egyelőre ennyi, még kell egy kis idő, hogy megismerkedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged