- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap végre megérkezett a telefon, este nagyjából be is laktam. Mint már írtam, kis kitérővel iPhone 13-ról váltottam és nem bántam meg.
Üzemidőről ilyen rövid idő alatt nem tudok nyilatkozni, csak a készenléti fogyasztásról, ami gyakorlatilag nulla. Tegnap este 98%-on volt, amikor leraktam és ma reggelre egyetlen %-ot sem merült.
A hangszórók döbbenetesen jól szólnak, tiszták a hangok, vannak mélyek.
Nagyon pattogós, nem gondolkodik, csak teszi a dolgát. Kigyomláltam sok mindent, néhány iOS appot a Google megoldására cseréltem, nekem így jó.
Ez egy nagyon jó kis ketyere, de akinek minimum iPhone 14-ese van, annak nem feltétlenül éri meg váltani. Sőt, talán még 13-ról sem feltétlenül, ezt mindenki döntse el maga.
Ha jó idő lesz hétvégén és lesz időm, a kamerát az ARC kiállításon fogom tesztelni a Bikás parknál.
Hát egyelőre ennyi, még kell egy kis idő, hogy megismerkedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minőségi alapmobil, aminek az új funkciói közül alig elérhető valami a termékstart napján.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest