- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap végre megérkezett a telefon, este nagyjából be is laktam. Mint már írtam, kis kitérővel iPhone 13-ról váltottam és nem bántam meg.
Üzemidőről ilyen rövid idő alatt nem tudok nyilatkozni, csak a készenléti fogyasztásról, ami gyakorlatilag nulla. Tegnap este 98%-on volt, amikor leraktam és ma reggelre egyetlen %-ot sem merült.
A hangszórók döbbenetesen jól szólnak, tiszták a hangok, vannak mélyek.
Nagyon pattogós, nem gondolkodik, csak teszi a dolgát. Kigyomláltam sok mindent, néhány iOS appot a Google megoldására cseréltem, nekem így jó.
Ez egy nagyon jó kis ketyere, de akinek minimum iPhone 14-ese van, annak nem feltétlenül éri meg váltani. Sőt, talán még 13-ról sem feltétlenül, ezt mindenki döntse el maga.
Ha jó idő lesz hétvégén és lesz időm, a kamerát az ARC kiállításon fogom tesztelni a Bikás parknál.
Hát egyelőre ennyi, még kell egy kis idő, hogy megismerkedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged