Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XD
)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.
<3