Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó oshiba dynabook satellite B551/D
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XD
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.