- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
szivesen.
Első indításkor portrait módban is fagy vagy csak landscape? Szóval köze van a tájoláshoz vagy sem?
jokerdes. ujraraktam, es friss installal landscape modba leptem be, es nem volt fc. portraitban sem. ugytunik egyszeri alkalom volt vmi miatt, tobbet nem tudom reprodukalni

Javítva! Persze ilyenkor a program futni fog a háttérben, de ez a megszokottabb.
Szóval az új logika:
back gomb: ha be vagy jelentkezve vissza lép a főmenübe. ha nem, akkor vissza lép a home screenre vagy programra ami előtte futott.
exit>kijelentkezés és kilépés(csak így lehet bezárni a programot)igen, ez sokkal jobb, ez a megszokott viselkedese az appoknak, 1-2 kivitellel (lasd astro dupla back=kilepes)
gyorsan javitottad, ilyen apro modositas ez?
A screenshot erősen wtf. Melyik telefonodon írta ki?
ezt a milestone-rol csinaltam, de a G1-en ugyanigy kiirja. csekkolom a 0.12essel is mindjart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest