- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
PeL
addikt
Sőt majd meg fogom próbálni tuningolni is, az alap órajele 500/900, akinek van tapasztalata az ilyen témában, és tuningolt már ugyanilyen kártyát az leírhatná a tapasztalatait, eredményeit
-
PeL
addikt
Mind1 ha nem lesz baja a kártyának nem érdekes, a hangját még elviselem, egyébként még azóta sincs semmi baja, remélem nem is lesz (kopp, kopp)
-
PeL
addikt
OK! Thx, akkor megnyugodtam. Előbb utóbb csak hozzászokok a hangjához, felpatcheltem a játékot elég zura ahogy kinéz... de biztos jobb lenne pl. egy 7800 GTX-en
Szal akkor ez egy típushiba az AOpen-nél... Pedig először az Inno3D féle 6600 GT lett volna de arról sok rosszat hallottam, többek között a hangos és gyenge hűtése, meg melegszik mint állat, aztán volt egy olcsóbb fajta Eagle de az a boltos szerint is egy határ sz*r így maradt ez... (csak nem szólt erről a hibájáról a m*ocsok)
De hát ha nem lesz baja ez is eléldegél addig a gépemben míg a 6800 GT nem lesz olyan áron mint amennyiért ezt vettem (40E forint Fehérvár, Mistral Comp.)
[Szerkesztve] -
PeL
addikt
ja valami olyasmi, sercegő sistergő... szal akkor ettől nincsen baja a kártyának?
Most próbáltam a Far Cry-t és az vele a gond hogy qrva világosak a textúrák olyan helyeken ahol amúgy sötétnek kéne lennie, pl a legelső pálya mikor felkel Jack a földről
Plusz nem észlelem azt a HDR-effektet vagy mittomén milyen effekt, amikor sötétből hirtelen kinézek a nagy fényre akkor el kéne vakítania egy kicsit, de nem csinál ilyet, a fénycsóvák viszont látszanak -
PeL
addikt
Most akkor ez a kártya hibája, úgy értem hogy kell vele foglalkozni vagy úgymond ez a márka velejárója? (kissé hülyén fogalmaztam
)
-
PeL
addikt
Ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy olvastam hogy nem jó ha olyan kábelről kapja a tápot amin már van valami, itt viszont akkor is volt hangja ha külön kábelre tettem
Amúgy 400W-os PFC Codegen tápom van.
( 3200+ Barton, ASUS A7N8X, 2x512MB Samsung DDR, 160GB / 8MB Maxtor HDD, AOpen GeForce 6600 GT, LG-GSA 4082b) -
PeL
addikt
Na szal tegnap vettem egy vadi új AOpen GeForce 6600 GT 128MB GDDR3 AGP-s kártyát, viszonylag szépen is teljesít (15878 pont 3DMark2001-ben), megérte lecserélnem a Connect3D 9600XT 128MB-t (12800 pont 3DMark 2001-ben), szerintem...
Viszont van vele 1 kis gondom. Mikor játszom vele akkor ilyen halk sípoló hang jön a kártyából (kicsit hasonlít a modem hangjához) , és ahogy mozgok a 3D-ben úgy változik a hang erőssége, ja meg néha akkor amikor windowsban mozgatom az egeret akkor éppenhogy de akkor is lehet néha hallani.
A ventije nem lehet, mert az egyenletesen pörög, nem változik a fordulatszáma,
én úgy vettem észre hogy a kondik felől jön a hang
A játékban különösebben nem veszem észre hogy rossz lenne a kártya, mert megy mint az állat (a 9600XT-hez képest) csak visít. Ha valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja mi lehet az oka akkor lehetőleg szóljon
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest