Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseri92
csendes tag
Iszonyat drága… az én LG Oled Tv-m volt ennyi
-
HoaryFox
őstag
Hát... egy OLED-től ennyiért többre számítottam
Lehet tényleg megvárom inkább a microLED-et, addig elvagyok az IPS-sel. -
kurta9999
tag
Engem csak az érdekelne, miért ilyen alacsony a max fényerősség minden HDR-es monitornál. Kicsik lennének maguk a pixelek TV-khez viszonyítva a monitor méretétől függően, és nem tudják így egykönnyen emelni a fényerősséget?
Főleg munkára és itt-ott játékra-filmre használom a gépet, de azért egy olyan monitort elfogadnák, ami tud rendes HDR-t (mondjuk HDR1000), ha már 1x filmet akarok nézni, akkor azis jó legyen. TV vétel nálam egyelőre kilőve, nem lenne kihasználva.
-
Cassi
őstag
Abban pontosan ugyanez a panel van, és a monitor jóval drágább. Ezt most 630 euróért vesztegetik az Amazonon, ami már nem olyan vészes, azt hiába várja bárki, hogy annyiba kerüljön, mint egy IPS.
Ez a világ legnagyobb OLED-gyártójának panelje. Ennyit tud most a technika. Azt hiszem még érdemes várni 2-3 generációt, amíg jó vétel lesz. -
syberia
veterán
Amit meg kell fizetni, az az OLED képalkotási eljárás
Jó tudni hogy az aszimmetrikus kitüremkedések és látványos szellőzőnyílások ergébével megspékelve ingyen vannak

#5Trailblazer: Miért sajnálod az extraprofitot tőlük?
-
Effen
csendes tag
Ezekkel a paraméterekkel monitorban melyiket érdemes megvenni?
-
pistabyte
tag
Ezek a monitor gyártók nem tudom hol élnek, hogy ennyire magas árakon akarják eladnj ezeket a monitorokat....
400k-ért már vesz az ember egy 55"os 4k oled tv-t, ami ennél a monitornál sokkal jobb.... -
Patrik.Varga
tag
Ezért az árért, ez a homogenitás és színhűség nettó nevetséges, pláne oled-től. Mindegy, hogy "gamer" vagy nem "gamer.
Az ajánlott plecsni meg egyenesen félrevezetés.
-
Trailblazer
veterán
Majd ha negyedére esik az ára a technológiának, akkor érdekel.
-
Duree
veterán
Ennek csak az ára nem jó, de nagyon nem.
-
LLKobe
veterán
".....ezért a HDR effektus bár érzékelhető, ám nem nevezhető különösebben látványosnak. A homogenitás közel sem jó, hiszen méréseink szerint az egyes képernyőtartományok fényereje közti különbség elérheti a 27 százalékot is..."
Én ajánlott plecsni. Én nem értem és már nem is nézem a PH-n a teszteket. Csak a fórum miatt használom még. Tisztázni kéne hogy ezek reklámok vagy tesztek, és ha az utóbbi, akkor igazi teszteket írni, igazi véleménnyel, alternatívákkal. Ez így viccnek jó, de ennyi év után már röhögni se tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest