- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Nos mivel a proci 1,5V-on (mondjuk ez már nem alapfesz
) 2250MHz-en is elég fickós volt, ezért közepesen jó tuningpéldánynak minősül, antituning jelző visszavonva, lapcsere betervezve, topik bezárva!
Thx anulu!
-
DigitXT
félisten
válasz
Overlocker #38 üzenetére
Oké, az lesz, remélem!
Mármint csak az első mondatod.
Hozzáteszem: ha kiderül erről is a második mondtatod igazsága, hát nem keseredek el, még mindig megejthetem a cserét vkivel némi ráfizetéssel, van, akinek elég az alapjárat.
-
DigitXT
félisten
Perszehogy érdekel, és nagyon köszi a teszt felajánlást!
A konkrétumokról hamarosan dobok mailt!
Félve teszem hozzá, hogy nem hiszem, hogy 2400-2500-at tudna, és nincsenek is ilyen nagy igényeim: első lépés a stabil 3200+ lett volna, aztán persze vérszemet kap az ember, és legyen inkább 3500+...
-
DigitXT
félisten
válasz
Overlocker #34 üzenetére
Hát anulu tippje után, akkor ezexerint Nyíregyházán lesz ez a tuningproci, mert ha viszik 24K-ért, arra még rá kéne ígérnem, és az már tényleg sok lesz.
-
anulu
félisten
DigitXT! mielőtt nagyon eladnád, szerintem érdemes lenne valakinél megnézni, hogy mit bír! mert ha alaplap gond ven, és mellett vígan vinné a 2400-2500MHz-et, és elcseréled, az elég dühítő
ha érdekel, hogy mondjuk nálam leteszteljük, akkor dobj egy mail-t. -
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #29 üzenetére
A srác 24k-ba vinné! Gondolom ennyiért már nem érdekel
-
DigitXT
félisten
Hát, ld. #29, nem rajtam múlik: részemről hétfőn délután át tudom adni hozzá való műanyag tartóban (ezt hívják tálcának?
), már ha erre gondoltál a lábak épségének emlegetésekor... De akkor legyen minden fix, ami viszont csak este derül ki: érted...
Mod: na most viszont elmentem kajálni...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Overlocker #27 üzenetére
Azóta infláció volt...
Nade a viccet félretéve: az egész biznic csak úgy működik, hogy legkésőbb másnapra van proci, ha a nyíregyházi koma viszi a cuccost, akkor sajna tárgytalan, mert a procim ''potyára'' nem eladó.
-
DigitXT
félisten
Oké, a hűtőt amúgy is megtartja akkor mindenki...
Természetesen fitt minden lába a procinak, miért is lenne másképp? Nem nyúztam, meg semmi.
Mod #21-re: nem tűntem el, csak dolgom volt, mondtam, hogy délután leszek.
Mod #23-ra: mivel ma nem tudom odaadni, mert kell a gép, ezért legkorábban hétfő jöhet szóba, mégpedig délután, a BME környékén.Pl. Goldmann?
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Overlocker #19 üzenetére
Nekem ez megfelelne!
Mod #22-re: nekem is a kedd jó, hétfőn egyetem++.
Mod #24-re: hát ezt jó lenne eldönteni mihamarabb, mert ha eladom g@bo-nak hétfőn, és nem kapok Tőled helyette kedden, akkor nagy sz*rban leszek...
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
válasz
Overlocker #22 üzenetére
nekem gab hétfőn hoz procit, arra ugrom, amelyik előbb a markomba lenne.
-
Overlocker
veterán
Na akkor mikor lesz biznisz?
Nekem kedden lenne jó! Hétfőn hosszú napom van.. -
g@bo
nagyúr
pámpámámpám pámpám pám pám páááám pám páááámmmm
-
DigitXT
félisten
válasz
Overlocker #17 üzenetére
Meg sem kérdezem: winchester magos?
A gyári hűtő nagyon nem kell, de hát ha írtad, hogy ''még szép doboz is jár hozzá'': szívesen kipróbálnám.
Mod: most sajnos mennem kell, de délután leszek megint!Ja, és a biznic BP-en lenne nekem jó, Nyíregyházán nem sűrűn járok.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Overlocker #12 üzenetére
Nagyon bejön a procid, nem is akarnék alkudni belőle, de azért megkérdezem: milyen hűtővel?
Nekem egy Igloo 7200-am van, amely ventijének nem teteszett a motorhangja
, ezért egy 12-es dohog most előtte, Speedfannal szabályozva: ennek tetszik a hangja.
Már csak az a kérdés, hogy az én ''winnie''-m ezekután mennyit ér, és hogy beszámítanád-e, vagy vki g@bo elviszi-é...
-
DigitXT
félisten
Kora reggeli UP, tunigosok ne kíméljetek: tippeljetek, teszteljetek...
Ha vennék egy tutituningprocit, és az se menne ebben a lapban jól, még mindig cserélhetek lapot is, de mint írtam, procit egyszerűbb azért egy fokkal...
-
g@bo
nagyúr
eladó a procid?
-
DigitXT
félisten
Közben ''újraindultam'', mert a Kerio frissítette magát (érdekes, mert van itt egy topik, miszerint leálltak a home tűzfalfejlesztéssel, bár talán épp ez lehetett az utolsó, ala 4.2.1
), és persze megint 40 fokos a proci: ez már menetrendszerű (hidegindít = 25-30 fok, melegindít 40-45), szóval mégiscsak ''fura a lap'', de azért ezzel a meghalással ne riogass, légyszi, mégha sok-sok gari is van rá még!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
UP! Az előzőek fényében egy MSI K8T Neo2-F + KP = Abit AV8 3rd-eye csere is érdekelhet...
-
DigitXT
félisten
Először nekem is úgy tűnt, hogy viszi, a konfigomnál is ez olvasható: ''@3200+'', csakhogy később kiderült, hogy ''nem mindig'' stabil ilyenkor, azaz tudott úgy indulni a gép, hogy ''szórakozott'', és a Prime95 rögtön kidobta... Na ez az amit nem értettem, nézegettem a hűtést is, stb., de azért egy 12-es venti maxon már elég kell legyen annak az Igloo bordának.
Most pl. azt mondja, hogy 25 fok, terheléskor 32-n áll meg állítólag. Kicsit misztikus azért, hogy néha meg jónak tűnt, ezért sajna részben egyetértek Veled: lehet, hogy a lappal nincs minden rendben.
Viszont ha kiderülne, hogy egy tutituningproci sem megy normálisan nálam, akkor biztos lehetnék a lap bakijában, de addig...
(Pedzegettem a klubban, hogy esetleg Abit AV8-ra kéne váltanom.
) Ja, és ha elcserélném vkivel, aki ''nagy tuningos'', megmondhatná, hogy valójában hol a vége!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
A téma adott, a procim úgy néz ki nem atomstabil 2GHz-en, pedig ez még light tuningnak számít ezeknél: szívesen szert tennék egy olyan példányra, ami már bizonyított, és mondjuk 2.2GHz-en vígan szaladgál...
Tudom, hogy sok külső tényezőtől függ a tuning sikeressége, és mint az ''A64-esek klubjában'' is írtam, még a lapomat is ''gyanúsítom'' egy kicsit, de asszem szívesen belevágnék egy ilyen upgrade-be.
Talán még egy minimális feszemelés is beleférhet, de mindenképp stabil tuningprocit szeretnék, ami azért nem melegszik nagyon.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest