Új hozzászólás Aktív témák

• janos666
    nagyúr

Elég hamar nyaggatva és nulla immerziós szinten érzem magam a story szálon, hogy combo kill-eket és treasure chest-eket kell farmolnom darabszámra, hogy beengedjen a mágikus hang egy-egy ajtón.
    Erről azonnal az jutott eszembe, hogy mennyien gyűlölték annak idején a DA:I féle koponyás astronomer(?) opcionális sidequest-et, pedig az szerintem ezerszer jobban beleillett egy fantasy világba, mint ez ide, főleg kötelezőként.
    Itt egyszerűen sehogy sem tudok fejben összerakni magamnak kifogásként, hogy miként is kell értelmezni ezt a "megmérettetés" dolgot, főleg ezekkel a kritériumokkal, ebben a világban. Végképp az után, hogy olvastam már páraktól ilyeneket, hogy jó élmény a "repülés szabadsága", és most tulajdonképp abba is beleszól a játék, hogy miként gyilkolásszak. Erről a gimnazista évek jutnak eszembe a "kötelezően szabadon választható" extra tantárgyakkal és azok kötelezően opcionális feladataival. :))
    Ettől függetlenül szerintem be fogom fejezni, csak sajnálom, hogy semmi "igazi Bioware story" félét nem kaptam, még egy falatot sem. Illetve ami mégis van, az egy max 14 évesek szintjére lebutított változata a DAI és MEA alapjainak (onnan kirángatva a szokásos copy-paste vázat és kicsit összeturmixolva a szavakat).
    Még a ME:A-val is szívesebben játszottam, mint ezzel.

Ami pozitív, hogy miután kipróbáltam egy második ruhát, elég éles köztük a kontraszt, tényleg teljesen másképp kéne vele játszani, nem mind egy kaptafára megy és csak egy skin (de persze inkább azonnal visszaváltottam a régire :DDD ).
    + Van pár tényleg szép, látványos terület.

Új hozzászólás Aktív témák