- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Na, itt vannak a képek. Mint látod, a floppy drivet sikerült lefestenem, bár nem pont azonos árnyalatra, de így is sokkal szebb mint az a régi megsárgult bézs volt. Egyébként nem olyan nagy a valóságban a különbség mint ezen a képen. A floppydrive azóta nem megy.
Nem tudja beolvasni a floppykat. Nem hiszem hogy van összefüggés a festéssel, mert az előlapját lepattintottam, lefestettem aztán visszatettem, tehát se elektronikához, se mechanikához nem nyúltam. Mindegy, úgyis csak arra kell, hogy a win98se ne hisztizzen, hogy nincsen. Mondjuk valszeg nem teljesen ment tönkre, mert a win98se nem lázad, hogy nem találja.
Mint látod géphez passzoló színű egeret sikerült már beszereznem, de hangszórókat még nem. Ez a következő terv.
[link]
[link] -
Zoltán
őstag
Persze, lefényképezem. Remélem holnap fel is tudom majd tölteni. (Sima ingyenes tárhelyre felteszem, aztán belinkelem ide, nem kell privat). Holnap veszek egy ezüst-szürke színű festékszórót, valami márkásabbat, aztán azzal lefújom a floppy és a dvd előlapját. Így nem fog annyira elütni. A tiéd hogy áll? Kész a géped a Minuetben?
-
Zoltán
őstag
Na megvan végre!
Jó érzés, hogy egy igazi ritkaság került a birtokomba.Elősször is nagyon szép ez a ''zongora fekete'' fényezés a kevés ezüstel kiegészítve. Nekem a Minuet II-es van meg, ami csak annyiban különbözik az előző, sima Minuettől, hogy kicsit több rajta a lyuk a hűtés miatt. (Lehet, hogy ez jó, de sajnos ez egy kicsit megtöri a gyönyörű külsőt).
Jó nagy zsúfoltság van most a házbanPedig még egy centivel nagyobb alaplap is belemegy elméletileg, mint a mostani 200x230 mm-es micro/flex ATX-es lapom. Low profile vga-t itt szereztem be hozzá a PH! hardware-piacán, hangkariból egyelőre az integráltat használom, eddig hál' Istennek nem nagyon fogja vissza a teljesítményt.
Kicsit aggódom a vinyó melegedése miatt, mert nem nagyon van körülötte szabad hely, meg a lyukak sem pont ott vannak a házon ahol a vinyó. Venti ugyan férne még mellé, de már így is 2 venti van a házban (prociventi és a házhoz járó venti a ház tetején (élére állítva használom) ami szintén nem hűti a vinyót). Majd meglátjuk mennyire bírja.
Szóval jó pici lett az egész, (ez volt a fő szempont a kinézet mellett), de sajnos könnyebb nem nagyon lett, így végülis továbbra sem sokkal könnyebb LAN-partira hurcolni. Bár egyelőre nem is merném.
A floppydrive és a DVD előlapját szeretném még erre a szürkés-ezüstös színre lefujatni valahol, van esetleg ötleted, hogy hogyan tudnék segíteni ezen? A takaróelemek adottak mintának, hogy milyenre kellene festeni a drive-ok előlapját. Te hogy oldottad meg a tiedén?
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
Én is tervezek majd valami hasonlót, az elsődleges gépem mellé.
A jelenleg szóba jöhető alternatívák:
Foxconn WinFast 6150K8MA-8EKRS
Gigabyte GA-K8N51PVMT-9
MSI K8NPVM2
Vagyis S939 AMD CPU-k jöhetnek számításba. Ez lehet a rövidesen nálunk is kapható S939 Sempron.
A nagy kérdés, mikor lesznek ezek, vagy hasonló mATX alaplapok kaphatók ? -
BobMaster
senior tag
Aopennek van 855-ös alaplapja, ami belemegya minuetbe, az egyik személyes kedvencem: Bővebben: link
Viszont elég húzós ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest