- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Nem veszel észre semmit egyik kártyánál sem ha az anizótróp filter be van kapcsolva. Biztos az öreg motor miatt. Az élsimítás az ami szembetűnő de az nagyon. Ott feljebb raktam be képeket ott nézd meg mennyire recés a 8xAA 8xAF-nél a kép kb. ugyanolyan sima lesz a HLnél is az atival viszont megmarad recésnek. Ismételem nem általánosságban hanem abban a progiban.
-
Vitus
őstag
Nem álatlánosságban értettem hanem kimondottan Bf és Hl engine-es játékoknál. Tudom nekem is volt 9700-am és meg is lepett, más progiknál minden ok és tényleg alíg veti vissza a teljesítményét. Az NVnél is csak a 8XAA az ami nagyon kritikus pont a többinél csak kicsit nagyobb a visszaesés mint az ati kártyáinál vagy ugyanannyi és egyre javul. Emelett én pártatlanként vagyok itt. Ne bántsatok :P
-
Vitus
őstag
Igen sajnos a 8xAA valami el van rontva mert 300% feletti teljesítménycsökkenést okoz opengl alatt. Bár a minősége nagyon meggyőző és ha bekapcsolod akkor tényleg bye bye a recéknek. Nállam pl. 8xAA és 8xAF melett a call of duty még emelett a hatalmas teljesítmény visszaesés mellett is a játszható határon felül marad és álltalában minden játék. De a jövő játékaiban ez egy használhatatlan funkció lesz. De viszont az ati AA-ja az mintha nem csinálna semmit, pl. battlefieldben vagy régi HL engines játékoknál, messziről ki lehet szúrni, az NV kártyáknál még a 2xAA-ot is de az ati 6XAA-ja nem hoz szinte semmi változást. Nyilván ez programfüggő egyikben ilyen egyikben olyan. Van amiben ez szép pl.: CoD, DoD, BF, UT2003 van amiben a másik pl.: HL2 (több nem jut eszembe :)
-
Vitus
őstag
Én meg most csináltam meg Call of Duty-val. Szóval az fx 5800 ilyet tud minden maxon textúraélesítés nélkül (1024x768):
[L]http://vituska.freeweb.hu/kepek/fx[/L]
Van 8xAA 8xAF, noAA noAF és 4XAA 8AF nézegessétek meg és ha valakinek van 9700-a akkor csinálja meg ő is. Az igazi az lett volna ha nem tömörített képformátumban rakom fel de ugye 10Mb-okat senki nem nézeget :)
A saját véleményem meg az (elöbb volt asus fx5800-am utána ati 9700 és most megint fx5800-am van), hogy szerintem szebb élesebb képe van játékokban az fxnek. De ez saját vélemény és tudjátok izlések és pofonok, erről ne kezdjünk vitát. Mondjuk a CoD és az UT2003 is egy nagy NV logóval indúl ebbe bele lehet kötni :DD -
Vitus
őstag
Könnyen utána játhatunk a dolognak. Nekem egy Chaintech fx 5800-am van és ha gondoljátok csinálok screenshot-ot egy játékból 8x AF-el és csinál egyet ugyanabból a játékból egy fórumtárs akinek ati 9700-a van. És ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest