- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Egyébként a dolog érdekelne, ha te tudod hol van _normális_ dx9 spec akkor lécci ne kímélj(normális alatt értem hogy microsoft által kiadott, nem vmi mittomén mien weboldal által magyarázott). Fáradt vagyok ma már keresni, de ha nincs akkor holnap előkotrok sdk-t hátha abba lesz...
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Így se teljesen korrekt. Nézd csak meg például a 22,5 fokos szögben készült képeket, ott magasan az nv a jobb, de 45 foknál ismét atié a szebb.
Azt is érdemes egyébként megnézni, hogy mennyivel csökken ati ill nvidia kártyák teljesítménye ezen funkciók bekapcsolásakor.
A ez után lévő oldalon lévi AA-s tesztképeknél nekem nvidia kártyái talán kicsit szebbnek tűnnek, persze 8x vs 6x, de tényleg csak hajszálnyival, de a teljesítmény itt is jelentősen romlik(nvidiánál).
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest