- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
FreeM
aktív tag
Ők egyszerűen ezt a magyarázatot tartották valószínűnek. De ezt még csak nem is támasztották alá semmivel sem, ígyhát vagy úgy van vagy nem. Annyit írtak, hogy majd megvizsgálják. Ebből e fentieken kívül más következtetést nem nagyon lehet levonni.
De azt mondjuk nem értem, hogy állításod szerint sosem volt FX-ed (feltételezem tapasztalatod sem vele), a cikkeknek nem hiszel, ''száraz tények''-et nem mondasz, akkor mégis mi alapján döntesz mondjuk egy vásárlásnál? Hogy a haveroknak mi van? Az sem rossz, csak adott esetben ez a stratégia nem arra optimális, hogy olyat vegyél amire neked személy szerint szükséged van. -
FreeM
aktív tag
1. Nem tudom, hogy megugrik-e. Ha elolvastad volna amit írtam, éppen azt javasoltam, hogy kellene írni rá egy programot amivel meg lehet nézni.
2. Semmilyen lehúzás sincs, a tények ismertetése van.
3. Ehhez nem kell ismerős, nem egy radeon-t kipróbáltam már. De ez a fórum nem arról szól, hogy kinek milyen kártyája van, hanem arról, hogy mit írt a 3dcenter a cikkében.
4. Nem ismerem az ismerőseidet, úgyhogy erre gondolom nem kell reagálnom. :P
5. Lásd mint. 4 -
Nem ismered még a rendszert? Na várjál, összefoglalom röviden:
Ez úgy működik, hogy FreeM állít valamit bizonyítás nélkül, ha valaki nem ért egyet, na ANNAK kell bizonyítania az álláspontját. FreeM érvei maguktól megállnak, hiszen ő mondta... egészen addig, amíg ki nem derül, hogy ő nem is azt mondta, illetve igen, de máshogy, és te vagy a hibás, amiért félreértetted ( nyilván szándékosan ). Na, még kérdés?
((( Hú, mit kapok én ezért ruditól... :t )))
Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest