Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Őőő, ezt még az előző (#7985) hozzászólásomra?
Egyébként meg ízlések és pofonok különbözőek.#viktor900: Otaku... hagyjuk már.
Pedig shoujo és yosei műfajból egyaránt tudnék én tényleg jókat mondani neked.mod:
"Túl jószívű vagyok"Valóban. Én általában több szempont alapján pontozok (sztori, art, hang/zene, karakterek, mennyire élveztem), s ezeket átlagolom a végén, s kijön a végleges pontszám.
De ha meg kéne nevezni a pontokat, a MAL pontrendszere tökéletesen megfelel az általam elképzelteknek.
10/10 - mestermunka....
9/10 - Great - nagyon nagyon nagyon jó!!
8/10 - Nagyon jó
7/10 - "Good" - hmm, jó!
6/10 - "Fine" - háát, jó
5/10 - Átlagos
4/10 - Rossz
3/10 - Nagyon rossz
2/10 - Szörnyű
1/10 - Nézhetetlen[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Az OP zenéje nekem nem jött be, a grafikai megvalósítás viszont nem volt rossz.
Az OST meg... Sokkal inkább a jelenetek zeneválasztásával volt gondom, mint magával a dallamokkal (bár a legtöbb eléggé idegesítőre sikeredett, de ez érthető is). Talán a main theme volt az, ami úgy kiemelkedett a többi közül.[ Szerkesztve ]
-
hack69
aktív tag
Nem volt valami nagy durranás a denpa onna. Buriki terveivel rajzolt szereplők miatt összehasonlítható lesz grafikailag a boku wa tomodachi-val. Még nem láttam, de van egy tippem, hogy az utobbi szénné gyalázza grafikailag. A c3-ban az a jó, hogy ugyanaz rajzolja, többek közt a szereplőket, mint a koihimében, a rendező, Oonuma Shin, a bakatest-ben bizonyított számomra. Mondjuk még nem néztem, mert csak a naplopóknak van idejük egész nap animézni, de rajta van a listán.
-
hack69
aktív tag
Amíg él a spoilerszoba, de az anime ismertetőjének a fóruma már erősen visszafogott. Kivéve a hájpolt példányok, de ott is sokan elbeszélnek egymás mellett.
Ismertségi kőr meg csodabogárnak néz, hogy ilyeneket nézek. Bevillantok egy Moetan-t és már a szörnyeteg kategóriába tartozom, pedig csak a poénok miatt nézem, meg a rendező is kedvenc.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Megnéztem a 14.részig Steins Gateot , egész jó, kár hogy csak a 11.részig van magyar felirat
Angolul 3 részt tudtam végig szenvedni, mert nincs valami perfect angolom.. Na mind1, megvárom a magyar feliratot.. Jó storyja van, engem Az időgép c. filmre emlékeztet kicsit
Amúgy ebben lesznek zombik vagy a kérdésemtől függetlenül ajánlottad?
-
Archanon
őstag
Ez nekem is szimpatikus, régebben már ajánlottad nekem is (azt hiszem legalábbis, hogy te voltál az elkövető
) így Chaos;Head után, de én megvárom a magyar feliratot.
(nemrég fellőtték az első 5 részhez AA-ra, de azzal kábé kitörölhetem.)
"Hájszkúlt" meg folytassák már, kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami értelmesebb zombisztori.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
A post-jaidból úgy vettem ki, hogy még tanulsz. Nehezen tudom elképzelni azt a 2 órát. Továbbra is áll, hogy mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szakítani. "Barátnővel" pedig össze kell költözni. Vagy egyik héten nálad vagytok, másik héten nála. Lakva ismerszik az ember. De mindegy is.
A "haverok" meg elkopnak. Majd rájössz te is, hogy az ilyen emberi kapcsolatok 90+ %-a mennyire egy felszínes, semmitmondó valami.Az "asszony" is pont ugyanolyan - kommersz, sekélyes, személytelen.
Én maradok a tündérpogácsa / tulipántepertő / pitypangbabavirág <33 és hasonló megnevezéseknél. ^^
-
Archanon
őstag
Én se mostanában leszek kész a listával, és folyamatosan termelődik abba is a plusz, de várom a fordítást, sok sikert hozzá.
"Szerelmet tanulni könyvekből" majdhogynem egyértelműen egy ecchi-comedy párosítás, nem?
Így értettem. Automatikusan besoroltam a "jó lesz tölteléknek" féle sorozatok közé (mivel már egészen megszoktam a műfajt, így nem kerülöm).
#viktor900: Azért nem mind harap...Az ilyenek azért már veszélyesek.
(Az utóbbi hozzászólások többségét lassan akár át is lehetne vágni egy másik topicba.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mert neked semmi igényed nincs egy kapcsolatra én meg ÉHEZEK.... csak erre gondolok, ez a különbség, és meg kell változnom pozitív irányba amiben segítenek a könyvek, de gyakorolni is kell a valóságba, érzem hogy sokat fejlődtem az utóbbi pár hónapban a csajozás terén (pl: nem félek már a lányoktól, mert régen remegtem)
-
Archanon
őstag
"Tengoku no Okaa-san..." - Már nagyon hiányzott.
Matsurika Holic-ra gondolsz? Tényleg jó az is, de nekem ez a HC változat jobban bejön.Viszont... felülmúlhatatlan. "Mi-ya-ma-e Ka-na-koooo..."
(#7166): Oniichan no Koto után már bőven belefér az életembe még néhány ecchy-comedy. Ez is egyszer majd. De így is még vagy 50 fel van írva.
(#7169) Stalker-2572: Gyeh?
[ Szerkesztve ]
-
Ez a kijelentés volt az. "Majd ha lesz rá IDŐM..." Ugyanmá'. Ez csak kifogás. Meg egy baromság. Ebben a sorrendben.
Nem látom, hogy egy barátnő (de utálom ezt a szót; annyira sekélyes) miben befolyásolná a tanulást / munkát. Max. adott ember hitegeti ezzel magát, hogy miért nincs kapcsolata - vagy szimplán csak képtelen beosztani az idejét. Van egy nagy igazság: az embernek arra van ideje, amire időt AKAR szakítani - és ez így van.
De mellétrafáltál; nem vagyok csúzliszájú, SZTK-szemüveges, pelyhesállú szerencsétlen. ^^ Okos és nagyon takaros állat vagyok. ^^
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
Te sem álltál kétszer sorban a szöveges feladatok megoldóképletéért assziszem...
Vagy az én hozzászólásomból kimoderálódott nálad esetleg a smiley (vagy a strikethrough) - ja akkor bocsMondjuk itt is lehet látni egy-két sg-n szocializálódott embert (meg is látszik sokukon) - a hülyeséghez meg szerintem nem kell humorérzék (ja és nem is biztos, hogy valami vicces lesz, csak attól, mert off-ba teszed).
Angolos példával a No offense, but get the hell out of here! sem lesz kevéssé sértő a bevezetéstől...Harmadrészt a trollkodás bőven tolerálható a trolltopicban, de te asszem most eltévedtél.
Ja, és remélem minden bekezdés végére tettem smiley-t
AE
-
Archanon
őstag
Természetesen örülök (még mindig jobb akár egy ilyen felirat is, mint az én angol tudásom), de azért a sokszor előforduló (1-2 nem baj) helyesírási hibákat és az irdatlan elírásokat (most spontán kitalálok egy példát: "Menjél oda a ház." - hejj csodás, értelmetlen, na ilyen fajta elírásokkal találkoztam) azokat nem szeretem. Nem kifejezetten a stílusra gondoltam egyébként.
#Enszuke: Hehe, a korábban belinkelt Mizuho szoborról még megmondtam volna, hogy ő az, de ez kb. akármelyik hosszú rózsaszínhajú karakter lehetne. Annyira nem hasonlít.
Bár igaz, ez negyed akkora, ezért annyira nem is lehet kidolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
Akkor eddig rossz helyeken kerestem (és még mindig).
Egy linket tudnál dobni?
Amúgy a végére már elég sok volt a bugyiparádé (egyszerűen unalmassá vált, mert kb. arra épült az egész), szóval akár van felirat, akár nincs, ezt egyelőre elnapolom.Rosario to vampire-nek azért remélem több értelme lesz, még ha állítólag sok is benne az ecchi.
-
Archanon
őstag
-
Ijk
nagyúr
Ez is jóóó
(Le is kell szednem egyből ezt az animét is)
De az Elfen Lied-nél a képek, és a zene szövege, hangulata az nagyon el lett találva, merem állítani hogy az intro az ami sokak számára a top-ba emelte a sorozatot.
Clannadnál meg fordítva voltam, amikor lement a dango zárásként, mondom mi a szar ez és elkapcsoltam. A végén pedig már meg kellett mindig hallgatnom -
bandiras2
senior tag
Jujj!
Inkább Yamatogawa-t olvasok, az nem ilyen masszívan underage cucc, és azon röhögni is lehet bőven. A Power play pl nagyon jóféle tirpákság, az "Evil Sex King" reinkarnálódott egy szerencsétlen hülyében, de az őt korábban legyőző harci amazonok rászánnak nehogy megint bajt csináljon. -
-
Archanon
őstag
Felírtam.
Viszont azért 1-2 töltelék baromság ide is kell, csak következőnek akartam valami olyan komolyféleséget, ami nem dráma. Köszi.
Gyeh, nézek K-On! special-t, aztán felkészülök abból is a második évadra.
De azért egy romantikus vígjátékot mégiscsak elkezdenék... Love Hina-ra esett a választásom, remélem jól döntöttem.
-
-
Darth_Revan
veterán
Jah tényleg! 1. részbe kukkantottam még csak bele egy fél percre, az apáca kiscsaj viselt ilyet
Nem tudom miért adtak Louise-ra ilyen ruhát, hisz "csak" azt reklámozzák vele, hogy a sorozat két főszereplője lesznek vendégek most szombaton a Hibiki rádióban
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ijk
nagyúr
Hogy mi?? Szerintem meg Ushio ütött a legjobban.
SPOILER!
Azt hittem Nagisa halálánal hogy az lesz a tetőpont, de sikerült a KO után még egy jó nagyot rúgni a nézőbe. Azzal hogy Tomoya évekre magába fordult, és elhanyagolta a lányát már önmagában szívszorító. Aztán a közös kirándulással ömlöttek az érzelmek, utána pedig a betegség és végül ahogy sétáltak a hidegben, Ushio ahogy húzta a kis lábait a hóban, majd összeesett... Áhh, teljesen kikészültem. -
-
Caesarion
aktív tag
Clanad afterstory magamból kiindulva, ... én nekikészültem kö kemény arrcal, erre a végére már nekem is kellett a zsepi a könnyeknek. Mindenesetre ne hagyd, hogy telefon csörögjön, tedd félre a kaputelefont és szüntesd meg az átmászkálást a szobában
gambatte
bocs hogy 100 poszt után reply, így jött és kész
Én most végetem a Hellsing OVA-val, komolyan mondom jobban tetszett mint az alapsorozat
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
bozont
veterán
Mármint a nevek sorrendjére gondolsz? Az azért van mert a japánok is vezetéknév-keresztnév sorrendben használják a nevüket mint mi. Viszont a világon a legtöbb országban keresztnév-vezetéknév szerint, ezért cserélik fel sok esetben az angol fordításiknál például.
[ Szerkesztve ]
-
-
Psych0
őstag
friss hús...
-Katanagatari -Bakemono: Egy kezdőnek, lehet túl elvont, túl sok szöveggel.
+ Fate stay night, Shana, Black Lagoon, Afro Samurai.... Szerintem az utolsó 2-t minden action/seinen kedvelőnek látni kell, az első kettő, meg minden highscool/c-fantasy/action kedvelőnek kötelező.bandiras: elfen lied előtt még lenyomnék egy school dayst a torkán, hogy szokja
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
-
-
-
Szerinted milyen external codec szolgáltatja a *.flac audio-t?
The KMPlayer + CoreAVC 2.0 Professional + CCCP
Nem akarok MPC HC-t használni. Egyrészt, KMPlayer-rel sokkal kisebb a processzorterhelés, másrészt 100x jobb beállításai és opciói vannak. Eddig tökéletes volt, tegnap kezdte ezt a screenshot-b@szódást. Ok kellene, ill. annak megszűntetése.
-
Érdekes hozzáállás.
Magyar felirattal nem is vagyok hajlandó nézni semmit.Oretachi ni Tsubasa wa Nai-t befejeztem.
Először WTF. Aztán összeáll. Végülis nem rossz, de a vége kissé vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.. Narita-s részeknél egyfajta "Durarara-s érzet" fogott el, azzal a különbséggel, hogy ezt élveztem.
Van ebből teljesen uncensored?Alice-chan--->LÁV. SOKKAL. TÖBB. ALICE. KELLETT. VOLNA.
Kobato és Naru azért valamennyire kárpótolt, de akkor is..
[ Szerkesztve ]
-
-
Archanon
őstag
Engem egyedül Yuka zavart, olyan volt, mint valami megbomlott elméjű izé... viszont Takahisa szinkronhangját felismertem: Shikamaru a Naruto-ból.
Az a hang nagyon ott van. Amúgy valóban, kissé rövidke volt, szeritnem úgy ~24 részesként kellett volna megcsinálni. De így is jó volt szerintem. Egyelőre legjobbak között tartom számon, bár mondom, még nem vagyok annyira otthon a témában. Még a Narutot sem tudta semmi se elpaterolni az első helyről.
-
-
-
Archanon
őstag
Steins;Gate? US alatt, ha UraharaShop-ot értesz, ott csak 1 rész van feltöltve már jó ideje. Szóval ha már lehetséges, máshonnan kell beszereznem. Vagy van más 'US' is? De látom, ez még javában futó sorozat, inkább megvárom, míg leadják az összes részt, s nézek valami befejezettet. Amúgy is, ebből a zavaros elme témából most egy kicsit sok volt egy darabig.
-
Psych0
őstag
NEEEEEE. épp elég volt beletörődni ebbe a végkifejletbe. Ha Homurának egy kicsivel is többet kell szenvednie azt nem viselném el. Amúgy tudtommal nem hagyják veszni a franchise-t. Lesznek még spinoffok, meg mangák(vannak is), most indul asszem a hentai verzió
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!