- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az anime nekem úgy tűnt mintha lezárták volna, de közbe ránéztem elvileg még a manga fut. Nekem is bejött nagyon a Gate egy újabb 24 rész jöhetne belőle.
A Konosubából is jöhetne folytatás, mert hiányzik már egy jó sírva nevetés.
F34R: azt a kettőt nem láttam. A .hack-re youtube feldobta az első részt, de a kis belepörgetés nem volt meggyőző. Érdemes azokra komolyabban rákukkantani?
Farkassacred: ezt az NKH-t nem vágom, majd egyszer meglesem. Várom én is a Re:Zero folytatását, de a Grimgar of Fantasy and Ash jobban megfogott. Inkább dráma mint psycho thriller, de volt benne valami plusz. A főszereplők emberibbnek, élőbbnek tűntek. Nekem psycho kategóriában a nagy kedvenc a Zankyou no Terror. Szóval jah jó lenne ha jönnének kicsit komolyabb alkotások. A sok felesleges "kawai" meg ecchi kikészít. A Fairy Tailből is csak pár rész van vissza hogy befejezzem, de ezek a f@szságok kikészítenek. A legrosszab ilyen kawai filtert a Terraformas kapta, az első szezon igazi morbid fesztivál volt, de a második évadban a komolyságot nagyon lehúzta a cukiskodás.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest