Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
A teljes logbook, ami a nevedre szol, m.o.t., biztositasi kotveny, es itt kiemelem, hogy moge kell csatolni az altalad irt forditasat. Ezeken felul, ha a jogsid nem angol, akkor lakasszerzodes, vagy 3 honapnal nem regebbi bank statement, amivel igazolod, hogy kulfoldon elsz. GB matrica, ha nincs felsegjelzes a rendszamon, de ilyet a kompnal is lehet venni aproert.
En mindenrol keszitettem egy kezzel irt forditast, nehogy belekossenek. Az infot a magyar kozlekedesrendeszettol kaptam, mielott elindultam haza.Jah, es a biztositonal le kell jelenteni, hogy elhagyod az orszagot, es meddig tartozkodsz, melyik orszagban.
Meg egy dolog: Lehet kotni breakdown covert £10 koruli osszegert 2 napra (hazaut), ami fedezi az auto javittatasat, alkatreszek arat, es a szallasodat, amig vissza nem kapod az autot. Persze van limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest