- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Majd kiderül mennyire is rossz a 810. Kapkodva adják ki a telefonokat, pedig még nem is tudták a 64 bit-re optimizálni. Nem vagyok biztos benne, hogy a Snapi 810 a rossz, csak az új technológiára fel is kellene készülni. Persze a pénz kellene gyorsan ezért félkész szarokat adnak ki a nagy nevek.
Az Mi3-mat pillanatnyilag csak a Samu S6 zöldre cserélném mint használat és kinézet, nem eladás miatt. Ezt a sebességet sem tudja kihasználni az átlag felhasználó, a többi csak erőfitogtatás.
-
no more
veterán
Oh, anno, amikor mentünk a T-be megvenni az SP-t, 10 percbe tellett elmagyaráznom a pultos csajnak, hogy milyen istenverte telefont szeretnék... Mondom engem az Xperia SP érdekelne. "Az S, vagy a P?" - mondom az SP.. van ilyen telefon. - "Akkor mindkettő érdekli?" - Hát basszus, minek kéne nekem 2 telefon, pláne egy középkategóriás a csúcskategóriás mellé... Vaze! Xperia SP, van ilyen telefon, halló! - De S, vagy P érdekli? - CSAK AZ SP!!!!!!!!!! Vagy 2 percig bóklászta a számítógépet... "Jaaa, tényleg, van is készleten, 2 színben is". *facepalm*
(#4962) Weeman1: Bizony... A Harman/Kardon hangtechnika odab*szhat az M9-ben... Valami normális JBL fülessel mondjuk, nem ilyen bohóckodós Sennheiser, meg Beats Audioval, elég brutálisan szólhat. Vagy Boséval... húúú.
-
no more
veterán
Én már 3 éve használom a SK-t és eléggé félelmetes amúgy, mennyire kiismert és tudja, hogy kivel, hogyan beszélgetek, milyen stílusban. Szinte mindenkinek máshogy ajánl... durva nagyon. Egy kézzel is baromi gyorsan lehet írni a swpye-olással.
#skynet
(#4879) saelin: Igen, bizony ez egy hiányosság, hogy a SK nem vágja a toldalékokat, de még így is sokkal gyorsabban gépelek vele, mint a gyári HTC billel. Sőt, gyorsabban, mint PC-n, nagyon pontos. o.O
-
Penguin95
senior tag
Ó, hallottam én fura dolgokat a Z1c utániakról is.
Mondjuk ezt nem is annyira a Sony miatt írtam oda, mintsem a sok elvakult fan miatt, akiknek minden második szópárosa a user error, ha rosszat mersz szólni a Sonyról. Amúgy a Z sem lenne annyira vészes, csak tele van hülyébbnél hülyébb megoldásokkal.
-
Tomi_Ohl
veterán
Akkor nem csak nekem vannak ilyen félelmeim.
Két ok miatt félhetek:
1. Volt már olyan eset, hogy egy Google +os kommentemen akadt fönt, amikor még együtt voltunk én meg félreérthetően utaltam egy másik lányra (na jó ezen sikerült sokat szépíteni, nem volt annyira félreérthető, igazából elég egyértelmű) (pedig nincs is neki Google fiókja, tehát tuti csak kémkedett)
2. Tudja, hogy aktívan mobilarénázok, és a Mi3 fórumon kívül mostanában egy bizonyos Android off topikba is járok.
Mondjuk még ha nem is regelne emiatt, napközben biztos kapnék élőben. -
w333
félisten
-
w333
félisten
Különben kövezzetek meg de szerintem a Z3C kiforrottabb és jobb telefonnak tartom mint a nagyobb Z3, szerintem jobban is össze van rakva
Fúúú ne is mond, ez a kamera kidudorodás mánia szerintem nagyon gáz
Én úgy vagyok vele inkább 1mm -elé legyen vastagabb, de ne álljon ki a kamera !
(#3614) Balathruin
Persze hogy az ... sőt még feketébb is !
-
no more
veterán
Hát, nekem be van állítva, hogy este 11-től reggel 6-ig néma legyen a telefon, így lehet aludni normálisan "elvileg"... 6-kor már megyek dolgozni. A valóság pedig az, hogy mindig 6 után után csipog, akkor jön SMS, akkor biztos, hogy hívnak (és persze hétvégén, amikor aludhatnék tovább).
-
Lacy6
senior tag
Sőt az otthoni hangfal szettem még a BT hangfaladnál is jobb.
Munkahelyen gyakran kihangosítva kell gyorsan megbeszélni a fontosabb dolgokat különböző cégekkel.
Ilyenkor a telefon hangszórója az elsődleges. Az biztos, hogy az Iphone 6 hangszórója is kritikán aluli ahogy teljesít. Érdekes, hogy kihangosítva a Sony és az Iphone beszédminősége hirtelen elromlik.
Gyakran kapunk ilyenkor olyan visszajelzést, hogy nagyon rosszul hallanak. Az M8-nál még nem fordult elő ilyen. Nálam meg elsődlegesen az a fontos, hogy telefonként lehessen használni ezeket az "okos kütyüket". -
CptAdamica
veterán
Flind kolléga, veled harcoltunk régebben sokat a Boomsound hangszórókon, plusz azon, hogy a Z3-nak szebben szól a hangszórója.
Jelentem az állításod hamis.
Tegnap csináltam egy tesztet, betettem eme számot, letettem az asztalra egymás mellé a Z3-at és a M7-met és csutka hangerőn felváltva játszottam, hogy halljam a különbséget.
Eredmény:
- Hangosabb a Z3, mint az M7, de
- Olyan doboz hangja van a Z3-nak, amit az M7-en nem lehet utánozni,
- A Z3 képernyője rezonált a szám lejátszásakor!!!!!! Meg úgy általában az egész telefon is.
- Az M7 pedig stabilan játszotta a számot, nem torzítva. -
w333
félisten
Nem rossz ... csak szerintem olyan Moto formája van, viszont rondább !
Különben 4.7" méretben ugye ott a Galaxy Alpha (most előfizura nagyon olcsó 97k 1990Ft -s díjcsomagban) és ugye a Z3C (de drágább 148k)
... utóbbi sem rossz viszont az a műanyagkeret nekem nagyon nem jön be (Z1C után kicsit visszalépésnek érzem), különben egész korrekt kis telefon
Kérdés hogy milyen árban gondolkodsz és hogy honnan vennéd ?
-
Penguin95
senior tag
-
no more
veterán
Igen, jó lett!
Még az üzemidőre leszek kíváncsi, elvileg a Lolli picit javít a telefonok üzemidején. A méretben meg egyetértek, az M7 4,7 inch és szerintem tökéletes. Pont beleillik a kézbe, elérsz mindent, pöpec.
A selfie kamera marad 4MP UP, a hátsó pedig 20MP BSI lesz.
-
no more
veterán
Flagshipekkel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de én már nem nagyon mernék Sonyt venni. Nekem tetszik az Xperia Home, az és a MiUI szerintem a legszebb droid felületek+ a telefonok is gyönyörűek, de túl sok negatív tapasztalat ért már velük kapcsolatban. Majd talán egyszer kipróbálok egy Z5-öt, vagy ilyesmit. Most, jelenleg HTC fan lettem.
(#2932) Lacy6: Nagyon kemény!
-
w333
félisten
Mielőtt nem volt G2 -m ugyan úgy ajánlottam kivétel nélkül ... Link (pontosan 249 alkalmommal)
és így van kijelző sárgulás ez egy gyári hiba (hozzáteszek aki nem játszik a telefonján, szerintem soha nem jön elő) viszont garanciában javítják, komolyan egy szavam nem lenne ha legalább egy normális szerviz támogatása lenne a Sony -nak ... na de így hogy a telefonnak sajnos de elég sok hibái vannak + még a gyári szerviz is hegy hulladék, így tényleg nem merem ajánlani, ha majd lesz egy hibátlan Sony pl. a Z4 egyértelmű hogy ajánlani fogom
-
w333
félisten
Majd el felejtettem ... kérlek nézd meg ezeket
Link, Link, Link, Link, Link, Link, Link, Link, Link ...
Aztán jöttek a sok hibák + visszajelzések és egyből megváltozott a véleményem, lehet hogy sokan félreértenek de hidd el hogy nem azért nem ajánlom a Sony -t mert nem szeretem őket, hanem azért mert szeretném megkímélni a felhasználókat az esetleges csalódás miatt ... részemről ennyi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged