-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #1456 üzenetére
Csúnya baleset lett volna.
Kedvenc esetem a témában (egy osztálytárs megkért, hogy tegyek CyanogenMod-ot a telefonjára):
- ...ugye a telefon tudni fog magyarul?
- Igen.
*fél perc csend*
- NE! ÁLLÍTSD MEG!!!
- Miért?
- Mert ez nem HU!!!
- Persze hogy nem HU, nem félbagoly ez, hogy egy másik félbagollyal együtt huhogjon...
- De nézd meg! Ott van a nevében, hogy CM! Az nem tudom milyen nyelv, de biztos nem HU!
- ... -
batai15
félisten
-
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #1308 üzenetére
Nem én szpík perfekto Ungarische!
CJ4567: Fordítsd le tükörfordítással a bootloadert magyarra.
Amúgy ez onnét jött, hogy pár napja felkeresett egy 11 éves srác, hogy Neki Windóz kéne az Xpéria J-re, és annyit már tud, hogy csizmatöltőt kell vele csinálni. Mikor leesett, hogy mire gondolt... Szívem szerint belefejeltem volna egy kitömött sündisznóba.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #1276 üzenetére
Én abban hiszek, hogy a mókolás ellen csinálják. Anno például a 2011-es Xperiák első adagját lehetett nyitni egy test pointos trükkel. Ezt eltüntették később. Aztán jött a TA Backup. Tudtommal a Z3-nál már nem működik. Ráadásul egyre több Xperia rootolhatatlan nyitás nélkül.
-
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #1197 üzenetére
Félsz, hogy megköveznek a monitoron keresztül? Vagy iszlamista öngyilkos merénylők fognak meglátogatni?
ALLAH AKBAR! Samsung nem lenni szar! *boom*
Tag lettem ma, mondjuk el 3 miatyánkot, köszönöm.
(#1199) Balathruin: Már egyszer banoltak, mert sokat trollkodtam.
De már új életet kezdtem! Vega lettem, mert szeretem az állatokat, nem iszok kólát, csak mentesvizet, kerülöm az alkoholt és a cigit, szex is csak házasság után, és android offtopikokba sem járok!
-
tybsen
addikt
válasz
Tomi_Ohl #1104 üzenetére
Lelki beke? Hehe
Nekem n5 van meg egy ceges lumia, közöm nincs az ios-hez
szoval nem vedem en az ios-t.
Csak azert volt a korabbi megjegyzesem, mert unalmas ez a szaraziphone es tarsai szoveg, nem vicces szerintem. Nem tartom amugy szarnak egyik rendszert sem, mindennek van elonye meg hatranya, felhasznalas fuggo a dolog. Peldaul az en jelenlegi igenyeimnek a droid felel meg a legjobban, de szeretek sok funkciot a wp-bol es az ios-ben is sok dolog tetszik.
Abban igazatok van, hogy akkor dobjak mas temat vagy olvassak mas topikot ha nem tetszik ez az allando szaraziphone duma, de mostanaban inkabb olvasni volt idom
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #1043 üzenetére
Szörnyű a Touchfreeze memóriakezelése! Ezt kijavítaná a Samsung, akkor simán az élbolyban lenne a teljesítményük. Itt az élő bizonyíték! Bár érdekes, hogy 3 giga RAM-mal sem tud szinte semmit a memóriában tartani a Note4... Még nálam sincs soha újratöltés, pedig csak 2 giga RAM-om van. Megnyitom az 1 hete használt böngészőt, ugyanúgy ott figyelnek a nyitott oldalak, még a görgetés is ugyanúgy van, ahogy hagytam.
Summa Summarum: Ha igaz a pletyka, miszerint kiganézzák a Touchwizból a sok sz*rt, tényleg brutális lesz az S6.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #1020 üzenetére
Ennek egyértelmű oka van. A MIUI ájóesz koppintás, és mint tudjuk: SZARAZÁJFÓN!
Amúgy nekem eddig csak portolt verziókhoz volt szerencsém, de bár ne lett volna. Hogy Xiaomi telefonon milyen lehet, azt viszont nem tudom. Minden esetre lehet következőnek Xiaomi-t veszek, ha nem lesz normális Nexus.
-
w333
félisten
válasz
Tomi_Ohl #587 üzenetére
Nekem egy ilyen E34 520i van .. néha belemegyünk az éjszakába, csak az a baj hogy egyre több a rendőr + nagyon kell figyelni és csak okosan, különben így belegondolva mostanában azon gondolkodom hogy nagyon bevállalnék egy ilyen E36 325i -t, csak ezek a fránya benzin árak
(csak az igazi nyers erő kell)
-
w333
félisten
válasz
Tomi_Ohl #444 üzenetére
Persze de ez csak játékoknál vehető észre ... sőt megsúgom hogy az alkalmazások megnyitása + sebessége Moto G -n sokkal gyorsabb, ne kérdezd miért ezt én sem értem, különben valószínű a frissebb gyári kernel miatt
(#443) Justreboot
Ahogy érzed, mindkét telefon nagyon jó ... mégis kicsit mások !
-
Just_Reboot
addikt
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #390 üzenetére
Dettó... ha lenne iphone-om, eladnám és vennék belőle egy M8-at, és még maradna pénz egy 64 gigás kártyára.
Semmiért sem adnám a HTC-s zenei hangzást + Poweramp appot... Én egyszerűen szeretem ezt a rendszert, ráadásul számomra a HTC gyártja a leggyönyörűbb telefonokat. Kinézet pedig a legfontosabb szerintem... minden másodlagos. Az iphone6 és 6+ pedig kib*szottul ronda, pont. Szemből még elmegy a fekete színű, viszont az a hátlap...
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #367 üzenetére
Nem olyan megbízhatóak az Androidos telefonok, mert simán elketyegnek 1-2, vagy akár 3 napot is.
Jobb a szaraziphone, ami csutkára merül pár óra alatt! Itt a rendszerben van a hiba, megmondta ő is!
(#369) Lacy6: Az i6+ valóban bírja, abba pakoltak már szuflát! De jelenleg még az emberek nagy részének (pláne itthon), ötös, vagy 5s-e van. Szerintem neki is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest