-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #59405 üzenetére
D
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #59368 üzenetére
Nem inkább szokni? Vagy te már szöknél? Nincs már itt aryon szal nem tom mire fel
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #59342 üzenetére
ez a baj veletek! 😀😀😀😀
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #59333 üzenetére
A fotósból igen meg 1 napig sehova se tud írni. Én ennél kevesebbért több bannt kaptam. #fightfordegec
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #59133 üzenetére
Nincs most időm, sőt lelkesedésem sem azzal foglalkozni, hogy másik telót vegyek. Ez csak egy eszköz, aminek vannak hibái, de igazából még a régi g2-esem is elég lenne ahhoz, amire kell. Amúgy is V30-at vennék....😀 Meg inkább most autó cserével töltöm az időt, kell vmi brutál gép! 😎
Igen, XEH.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #59129 üzenetére
Szeretem a kihívásokat. Ha megnézed mindég keresem is a megoldást, és sokszor sikerül is megtalálnom. Van felhördülés, de ezeket amíg kezelni tudom nem cserélek. Nem ájultam el az S8+-tól, de még a nyarat ki akarom húzni vele, de úgy vagyok vele 1 évet adok minden versenyzőnek. Asszony sony z1c-je 240 óránként pl anno mindég újraindult bármit csináltam vele. Mindenki mindent mondott, de igazából mikor megkapta az 5.0-át minden rendeződött. Azóta is itt figyel mellettem és a gyerek nyúzza, hibátlanul megy. Pedig párom inkább lecserélte, pont a frissítés után. Amúgy meg az utolsó probléma sem teljesen a telefon rovására írható, mióta csak 4g-n lóg nem jelentkezett. Az S8 topikba is beírtam a szitut, sok értelmes reakciót nem kaptam, szal csináld magad uram maradt. Sokszor pont az ilyen"szenvedések" megoldásával tudok segíteni másoknak.
És nem a telefon körül forog nálunk a világ, használom és max 1 éven belül akkor cserélem ha földhözbszom mérgemben. -
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #59057 üzenetére
És ki hívta ide a modikat?
Jaaa épp az aki tiltva van?!akooos: a nem olyan vészes dolog volt már flame kezdete. Lehet hogy ha tovább megy , nem egy ember lett volna tiltva. De mostmár nem derül ki.
-
no more
veterán
válasz
+1 ugyanezt mondtam én is anno.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Tudod mit? Igazad volt.. tudom, én hurrogtalak le, megjegyzem hibásan de az adott helyzetben ezt láttam jó döntésnek. De mivel ugyanazt művelte most Aryon mint anno így ez a tiltás jogos volt. Akkor is az lett volna de akkor még túl jopofi voltam. Kakas is back, rettegjetek
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #58967 üzenetére
Nem is ertem miert..
Azota nalam is "tiltolistas" a Samu, 3x-ra mar nem futok neki, kiveve ha a kriteriumaimnak nem fog megfelelni, akkor meg szoba johet a Note szeria, mert a 8-as azert nem volt rossz, csak ott bukott ahol pont kellett volna nekem leginkabb, emellett a Sony se kell, es az iPhone sem.
LG meg fejvakaros, egy V szeriat megprobalnek, de 3 G generacio utan mar ujat nem nagyon mutatott nekem egyikkel se.
2 (3) fo marka maradt csak nalam: Huawei/Honor es HTC.
Mit hagytam ki? 🤔Quqesz: tetszik neki a M10Pro, de csorikam az Amoledje miatt bukik nala, mert nem olyan mint a Samue, hanem fakobb (termeszetesebb pontosabban)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Soha ne mond, hogy soha......ezért vettem samsungot.....1x.........
-
nrg_52
addikt
válasz
Kinek a pap, nalam a samsung van tiltolistan. 😁
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #58940 üzenetére
A vinyot feldughatom.. itt van 2 es fullon vannak.
-
pkaresz
őstag
válasz
neo_xperia #58748 üzenetére
Igen! Valóban! Le kellene szokni róla! Jobban érezné magát Ő is. Kipróbálhatná!
-
válasz
neo_xperia #58348 üzenetére
Akkor is kapsz tőlem egy ajándék sárga pólót
-
neo_xperia
senior tag
válasz
neo_xperia #58347 üzenetére
Ja, hogy a neve szerepel a meghirdetett termék helyén!...
Mikre rá nem értek..
Ebből is látszik hogy ritkán böngèszem a Hardveraprót... -
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #58343 üzenetére
másik sárga póló akkor ma tied ha jól látom....
-
akooos
veterán
válasz
neo_xperia #58343 üzenetére
Eladó egy Beleznai Anna? Szerintem az oldalon nem szabad embereket árulni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
neo_xperia #58328 üzenetére
Nekem a kis telefonomban nincs sim kártya, viszont wifi meg megy rajta.
Engem pl roppant módon zavart hogy ott van az üres térerő jelzés a telefonomon.
Megtudtam oldani hogy legyen wifi, de mindig repülő módba legyen.
Ehhez rendszer hozzáférés kell.
Ha bekapcsolom a wifit akkor a repülőgépüzemmódot bekapcsolva sem kapcsolodik le. -
válasz
Kevesebbet fogyaszt, mert nem zabalja a radio
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Én is a ne zavarjon opciót használom. Repülő módba tényleg csak repülőn kapcsolom be(kb egy évben egyszer). Nem is értem minek kapcsolgatni.....
Chrome
Most bakker meg nem csinálja. Tényleg lehet a rios szivatott..... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57525 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #57525 üzenetére
Ő az eshét még jobb képeket is csinál -
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #57497 üzenetére
Lenne helyed a degeci topikban... 😂 😂 😂
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57497 üzenetére
Ha-ha-ha
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #57475 üzenetére
[link]
A cím tetszik. Profit csinál minden fotósból. Profi hülyét.
A mondás itt is igaz. Hiába a Zepter edénykészlet,annak aki nem tud főzni. Itt ez arra igaz, hogy hiába a három kamera, ha azokkal is csak erős közepes a tudás. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #57420 üzenetére
Azt h ő notch-b*zi te meg ellenző.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #57418 üzenetére
Te vagy a para-oroszlán ellentétje.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57415 üzenetére
Én is kipróbálnám, de nem cserélnék rá, mert nem tud semmivel sem többet/nincs benne olyan forradalmi újítás, amire azt mondaná az ember, hogy na, ezt ki kell próbálnom. És addig nem is fogok váltani, amíg a legnagyobb fejlesztés egy notch divat.......pedig tetszett a p20 is kézben, de az sem tud többet olyan téren,amit használok/kihasználnák. Vmiért most nálam lecsengett a váltási láz és abban reménykedem, hogy jövő februárra lesz olyan, ami felráz......amúgy ha most kellene telót vennem, akkor Mi Mix2s.......
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #57415 üzenetére
En elismerem, hogy szep az amoled, nem arrol van szo, hogy ebben latnam a tokeletest. Ugy mondanam inkabb, hogy az en igenyeimnek tokeletesen megfelel ez is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57405 üzenetére
Mikor megvettem vállaltam a felelősséget a döntésemért. Nem lenne anyagi gond kicserélni, de nem szoktam megfutamodni egy kis nehézségtől. És igen, eddig az emui jött be nekem. A G4 a legjobban optimalizált telefonnak volt kikiáltva anno, de amikor megvettem a H8-at ledöbbentem, hogy mennyire távol is áll ettől. Kíváncsi voltam a samsungra is, ez az első telefonom tőlük(és sztem az utolsó is egyenlőre) és elvagyok vele, de nem hibátlan. Viszont ezek nem akkora hibák, hogy most cserével vacakoljak. Ezen kívül az a gondom, hogy nincs olyan telefon, ami most akkora előrelépest mutatna, hogy megérné lecserélni. Van még 10 hónapom, de nem akarom végig mondogatni hogy mi nem tetszik, viszont ha felmerül kérdésként, akkor reagálok. Honor 8 kijelzőjével nem volt semmi bajom és sztem élesebb is a képe az S8+-hoz képest.
-
nrg_52
addikt
válasz
En is idegenkedem az emuitol. Dehat novat hasznalok oszt joccak. 😁 A kijelzo meg szerintem teljesen jo. Vagy az en szemem rossz, mert nem latom gagyinak mondjuk egy samu mellett. Dehat izlesek es pofonok.
-
Aryon87
félisten
válasz
Pedig siman kiprobalhatod, es szerintem meg is lepodnel. Nem, nem egy 5 perces MM-ben valo nyomkodasra gondolok most, hanem huzamosabb ideig valo hasznalattal.
Mindegyiknek megvan az elonye es hatranya termeszetesen.
;) -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #57377 üzenetére
Szerintem pedig a P20 Pro durván túlárazott ... nagyon elszálltak ezek !
Inkább az X az legalább támogatják sokáig és tartja az árát !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57313 üzenetére
Az tény, hogy mikor belépek a face appba, akkor újra betölt, de hiba üzenet nélkül.
Kamerához meg annyit, én nem hasznalok mást a gyárin kívül, mert pl a manualis lehetőségek nincsenek benne. Én azt meg szeretem......
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57305 üzenetére
Én a lite-ot használom(fb+messi), de nekem nem fagy ki se telón, se tabon. Viszont asszonynak igen, de ő a simát használja.
Chrome alatt hibátlan eddig az MA oldal.... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #57305 üzenetére
De itt is így van, már 6.0-án is így volt. Nekem is kifagy állandóan.. miért nem lehet egy olyan rendszert/appot csinálni ami nem fagy ki, áll le, eszi az akksit?
Lumiáknál/winfoson ilyen nem volt. Az volt a király oprendszer. Meg az IOS.
-
Weeman1
veterán
válasz
neo_xperia #57276 üzenetére
Sokszor nekem is.
-
válasz
Én egyáltalán nem használom.
Sokszor ajánl fel nyelvtanilag helytelen szavakat. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Én ki is kapcsoltam....😀
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57264 üzenetére
😂
Én a samu fóliát vettem, bírja, csak a bal felső részen nem tapadt le 100%-osan, de minimálisan a végén. Amúgy jó, meg vagyok vele elégedve. Most lett rajta egy buni, kb 4cm-re a tetejétől bal oldalt(pont az edge hajlásánál). Tokot még megvételkor vettem egy Carbon fekete tokot. Nem nyomja fel a fóliát szerencsére, ezért marad. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ahan szóval te fóliázod a tököd, alighasznált?:D
-
Weeman1
veterán
válasz
Tököt is cseréltettél?
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #57251 üzenetére
Pedig direkt kikockaztam. 😁
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57226 üzenetére
:))
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #57186 üzenetére
Bolond lyukból!Vagy milyen szél ?
Ja, hupsz ...amúgy jogos a figyelmeztetés ezt tudod te is.
Én már különben is azért is figyelmeztetnélek mert hogynézel ki, sörényed is mijjjen ki látott már ilyen elálló fülű oroszlánt ?! -
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #57182 üzenetére
Melyik moderátor volt az? Meg se várja hogy jelentsek, felháborító.
Amúgy csodálkozom hogy csak most szóltak... -
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #57182 üzenetére
Nagy itt a szigorsag, majd legfeljebb elkuldenek pihenni, es foglalkozom egy kicsit a csaladommal is. 🤣🤣🤣
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #57169 üzenetére
Tavaly annyit jártam a modkerbe hogy kibannoltak onnan
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #57139 üzenetére
Mi koze ehhez a p1nanak?😁
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57105 üzenetére
Na látod ez jogos észrevétel, a kommunikáció csiszolása ráfér még.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57084 üzenetére
Bocs hogy mertem egy kis trollhumort megejteni.
Az hogy rohogtok rajta magasrol letojom. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57077 üzenetére
:P
Quqesz:
Kaki az a tarcsazo. En se szerettem hogy meg pluszba taperolni kell, es csiga modon kezdi a hivast. U11, H9, M10P azonnal hivott + a tobbi is -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57079 üzenetére
Az nekem is már fent van. Aksi tényleg jobbnak tűnik egyenlőre.
Tetszik ez a világító keret bizonyos appokban. Csörgésnél is jó, csak nem szoktam pofára letenni. Viszont van a lefordítom-elhallgat a csörgés funkció és nagyon érzékeny. Volt már, hogy emiatt nem hallottam meg hívást, de kikapcsolható. -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57077 üzenetére
😂🤣
Néha azt hiszem mikor rányomok, nem akar hívni a tárcsázó. Szóval nekem néha zavaró, de majd megszokom.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56856 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #56807 üzenetére
Ne is mond! Várom, hogy mikor lesz sz@r a dslr a mate-hez képest
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #56805 üzenetére
Jó jó igazad van, nekem most se kellett volna de pl van arra egy megoldás ha valami nem tetszik neki amiért felrojuk h minek vette meg: ne panaszkodjon folyton, hogy nem áll pénz a házhoz.
A kamerával az lesz a baj, hogy nem fogjs tudni eladni. Ezzel jóval nagyobbat fog bukni mint egy telefonnal.. képes rá -
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #56769 üzenetére
Nem az hogy nem használja ki, hanem nem tudja kihasználni
-
Aryon87
félisten
válasz
Azt csak gondolod
Most rendeltem meg a kiegeszitoket, amivelna PC-mod is ki lesz hasznalva.. -
Helltak
őstag
válasz
Ejj de gonosz volt
Persze Aryon rá szolgált a közösség "szeretetére".
Legalább végre elégedett a telefonjával, ez is valami. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56762 üzenetére
+ van ugy "uj" kamera benne, ami olyan amilyen.. hat bolond aki azert fog valtani.
En biztos nem -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56740 üzenetére
Anyuék esküvője 10 éve volt, a lemezre van kiírva, még beolvassa a lemezt. 15-20 éve kiírt zenék még mindig olvashatóak a lemezeken, ellenben nálunk 2 vinyó, és egy SSD is kifingott és 1-3 éves képekről van szó. Valszeg a táp volt a ludas, de azok után én már nem bízok a hosszú távú tárolásban. És ha megtelik a vinyó? Akkor mi van? vegyek megint?
DVD élettartalma mennyi? Vinyó az elektronika, az könnyebben betojik.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56738 üzenetére
Valóban kőkorszaki megoldás, de ha bekrepál a vinyó, kukázhatsz mindent. Mi megjártuk 2x is , több 100 fontos képnek lett annyi. SD kártyával szintén megjártam, közel 1000 kép ment a levesbe. Szal ja, maradok ennél a biztonságosabb kőkorszaki módszernél.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56732 üzenetére
Mert azzal ugyanott vagyok, mint a belső vinyóval
DVD sokáig eláll, a legjobbakat lehet rajta tartani. Felhőből meg ha elő akarom kaparni, időigényes. DVD előkap, bevág a meghajtóba és elöttem van (főleg ha rokonságnak akarok mutatni valamit).
Köszi, 10db kevés lesz
Csak nekem 25db kell minimum, és anyáméknak is közel 20db.. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56558 üzenetére
Ja. Maradok a magam verziojanal... Punktum.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #56558 üzenetére
Mate 10 pro közvetítéssel.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #56554 üzenetére
Megoldom egyszeruen: kiszalok belole, nem turazom fel magam az erthetetlensegen.. ma fontosabb napom van ennel, szal nem leszek estig. Viszlat MA
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #56435 üzenetére
Na a betű és kezdőlap méretét én is feltoltam nagyobbra.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #56431 üzenetére
Sokat még nem tudok róla mondani, a menü/beállítás kicsit bonyibb lett. Üzemidő meg nincsen, és igen, talán pörgősebb. Bár azzal kezdte, hogy hívott az asszony és egy csörgés után elküldte a francba egy sms-el...😀
Nagy változást én sem fedeztem fel benne. Nincs már olyan, mint mikor 2.3.8 pl a 4.0..... -
nrg_52
addikt
válasz
Amit valljunk be nem nehez... 😂
-
Aryon87
félisten
válasz
Igen, o "provokalt" engem kivetelesen...
De jobban illik az egymas szivatasa durvabban jelzes.
De csak neten csesztetjuk egymast, valosagban nem -
válasz
neo_xperia #56335 üzenetére
Na addig megyek egyet kockulni
Róka: miért, te nem szoktál?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #56333 üzenetére
Jaj akkor én ma utoljára írtam ide
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Alapvetőleg nincs bajom vele, van pár dolog, ami hiányzik, nem úgy működik, de majd megszokom. Nem szoktam feladni/cserelgetni. Így döntöttem, marad is 1 évig.
Kamera tetszik,felületre is találtam temát,fut rajta minden rendesen. Elleszek én vele sztem. Oreo meg nem izgat, mert majd jön úgy is. -
válasz
Gyorsan beszéljük ki őt, amíg nincs itt!
Nem sokáig lesz kellemes csend a topikban -
mentic18
aktív tag
válasz
neo_xperia #56180 üzenetére
RIP magyar egészségügy 1990-2010.
Sajnos töltőn van a telefonom és nem tudok kimenni fényképezni, pedig tök jó idő van ma. -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #56172 üzenetére
Majdnem, a háta fáj 😉
-
válasz
Az nem jó, de csak nem lesz akkor komolyabb oka és probléma.
Igaz, nekem több rossz tapasztalatom is van azzal a de semmi komolyabb bajt nem találtak résszel, mert nálam is volt ilyen, meg több félrediagnosztizálás, mire bő egy év után olyan helyre és orvoshoz kerültem, aki megtalálta a probléma forrását és helyretett. -
Weeman1
veterán
válasz
Jobbulást neki is.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #56157 üzenetére
Ha az Ion forma köszönt volna vissza a mostani XZ2-ből, akkor azt mondtam volna, hogy ez igen. Főleg vörösben. De nem az, hanem egy led nélküli SP reinkarnáció.
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55716 üzenetére
Hah, nekem januári!
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #55710 üzenetére
Oreo -t miért nem teszed fel ? azzal sokkal jobb az üzemidő !
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #55710 üzenetére
Mennyi idős a teló hogy így bírja?
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #55648 üzenetére
Sőt, gyakorlatilag a Htc is beelőzte őket az U11 családdal. nem eladás oldalról nézve, hanem mint termék. Stabilitás, megbízhatóság stb.
-
válasz
neo_xperia #55648 üzenetére
Pedig az aztán tényleg teljesítmény, ha valakit még a Sony is a föld alá röhögi...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #55584 üzenetére
Milyen finom is a macskacomb
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #55568 üzenetére
Mar keso van barmi kifele indulashoz.
Fotoznek, de ebben a fos idoben semmihez nincs kedvem, plane hogy meg az se jon ossze amit szeretnek.. -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55525 üzenetére
Majd mindjárt jön és tapsikol.
Köszönöm az ajánlatot, nem szeretnék downgrade-elni.
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #55525 üzenetére
Tan bele is halna, ha a kezebe kellene vennie. 😈
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55464 üzenetére
Valakinek az S8 is szar, sőt még a Note 8 is!
Én maximálisan meg vagyok elégedve az Edge-el, a múltkorában gondolkodtam, hogyha Aryon lennék, mire váltanék erről... Hááát... Nem sok telefon jutott eszembe. S8+, Note 8, Pixel 2 XL. Esetleg még a Mate 10 Pro, de az EMUI nekem nem nagyon tetszik. Ezeken kívül az összes csúcstelefon számomra downgrade lenne, főleg kijelző miatt.
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55459 üzenetére
Nekem 5-6 órákat bír az Edge (inkább 5 az átlag). Akkor ennyivel takarékosabb lenne az Exynos 8895??? Akkor az S9 és Note 9 még komolyabb üzemidőket fog tudni?!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #55251 üzenetére
Akinek nem likja, nem dugja bele...😁
Érted,"indián" a csávó......😄😉
-
mentic18
aktív tag
válasz
Mondjuk a saját topikjában?
Nem tol szerintem semmit se rák úr, csak akinek nem csak az ezévi/előző évi fullos samsung jön be(noté, nem S), az le van húzva jelentősen. Én ezt érzem, lehet h egyedül vagyok ezzel. Aki meg felnyomja a másikat azért mert más véleménye van, az mehet a süllyesztőbe -
Aryon87
félisten
válasz
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #55238 üzenetére
Minden az!
(#55237) mentic18: Jó is az, amíg nekem is volt, én szerettem. És akkor kedveltem meg igazán az AMOLED-et (előtte S3 LTE-n használtam először, de ott olyan fura, rajzfilmes volt).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #55228 üzenetére
Persze, hogy ott van
Aztán fiúk csak semmi buzulás!
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #55232 üzenetére
Mert trollkodik.
Jaj nagyon is
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #55228 üzenetére
Köszönöm, én is "szeretlek"..
no more, simán kirepíthetlek onnét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest