- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Sajnos engem az android már jobban emlékeztet windowsra, mint linuxra (persze ehhez hozzá kell tenni, hogy nem vagy jártas az android témakörben), s tapasztalatom azt mutatja, hetente egyszer érdemes újraindítani. Ha úgy érzed, hogy nagyon belassult, akkor hamarabb. Persze célszerű nem teletömni minden hülyeséggel az agyát (ne telepíts és indíts el minden hülyeséget).
Szerk.:
Mondjuk szép is lenne, ha wint hetente egyszer elég lenne újraindítani, bár ki tudja, hogy ezek az új csodák mire képesek, én már évek óta nem használok windowst.[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
Elvileg 24 óránként nem árt neki, de lehet érezni a rendszeren, hogy már kicsit lassabban fut.
én amúgy használom a fast rebooz -ot, ha nincs kedvem, időm újraindítani, de már bűn lassú.Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Peaceliker
addikt
Az attól függ, hogy milyen telód van. Az appok tudják melyikkel kompatibilisek és ami nincs a listában arra nem tölthető le … ennek orvoslására szokták a küld.prop állományban módosítani a teló márkáját és típusát (ehhez root jog kell) kevésbé neves egyedeknél. :-) Én is ezt tervezem csak még lusta voltam :-)
Amúgy az appoknak android verzió követelményük is van, de állt 2.1-2.2 vel a legtöbb beéri, az meg tán már van mindenen :-)"Oh my Goa'uld!"
-
Magnat
veterán
Szia,
gondolom feltelepítésre gondoltál Sajnos nem attól függ, hanem a data partíció méretétől, amit a legtöbb esetben nem tudsz kideríteni a hivatalos marketing anyagokból. Ha van vkinek olyan kütyüje amit venni akarsz, akkor pl a Diskinfo nevű cuccal meg tudja nézni.
Most látom, h közben szerkesztetted a hsz-t, én erre válaszoltam: "Az, hogy a Play-ből hány appot lehet letölteni, az attól függ mennyi RAM van a telefonban? "
A másik kérdésre: sztem ramhoz nem szokták kötni, inkább a soc típusától és az Android verziójától meg a kijelző felbontásától szokott függeni... a build.prop fileban van tárolva az eszköz azonosítója, ezt átírva (root jog kell hozzá) ki lehet kerülni ezt a megkötést, ha olyan eszközre írod át, amin elfut a program. Viszont ezzel csak annyit érsz el, h az alkalmazás látható lesz a PLayebn, de azt nem garantálja semmi, h futni is fog az adott kütyün. De vannak esetek, amikor segít, pl a Whatsapp Messenger nem támogatja a tableteket, viszont hibátlanul elfut a legtöbbön. Egy ilyen tabon átírva a build.propot teleptíhető lesz Playből a Whatsapp. (Mondjuk én inkább letöltöm a telefonomra, onnan exportálom és az exportált apk filet telepítem tabon)
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával