-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Akkor fogalmazz egyértelműen. Leírtad, hogy "csupasz Android", de mivel a Huawei-en nem ilyen fut, szerintem simán gondolhatja azt bárki, hogy nem a Huawei-en elérhető Google féle megoldással hasonlítottad össze. A Nexus 5-ön meg "csupasz Android" van, tehát jogos volt a cáfolat.
-
Bozek
nagyúr
"így a nem Huawei rendszerű telefon nem releváns az általam korábban írtak kapcsán, de nem is képezhet viszonyítási alapot"
Mégis te viszonyítottad hozzá:
"olyanokat is ment, amiket a csupasz Androidra készített Google féle megoldás nem"Na, ezt a viszonyítást cáfolta azzal, hogy neki mentette a Google féle megoldás is a cuccokat.
-
vacs
veterán
" Miben jobb, ami gyárilag Android rendszerben lévő backup-nál?
... olyanokat is ment, amiket a csupasz Androidra készített Google féle megoldás nem. "
kali, ezt cáfolom saját tapasztalattal!
Nexus 5 telefont használok, eddig 7.1 Nougat custom rom volt rajta.
Pár napja 8.1 Oreo custom romot tettem rá és csak a google backup-ot használtam!A google az sms-t NEM, de ezen kívül kb mindent visszaállított:
- névjegyek + hívásnapló
- háttérkép
- képek/videók gphotos-ban
- wifi jelszavak
- opera mini böngészőbe mentett könyvjelzők
- google ébresztő órát használok, és az eddig beállított ébresztési időpontok is megvannak
- csengőhang, értesítési és sms hang
- alkalmazás adatok, amiket egyedileg állítottam be, pl: Solid explorer, TV24, Aliexpress < ezeknél be se kellett írnom a bejelentkezési adatok, mert magától tudta > Gearbest
+ én Nova launcher prime-ot használok, ezért a kezdőképernyő beállítások is megvannakHirtelen ennyi jutott eszembe, szóval elég korrektül dolgozik a google backup!
-
LonGleY
veterán
Köszi, megleltem! De ez csak a tárcsázáshoz írja be pluszban - ami egyébként hasznos lenne, ha nem szopatná keresztve ezzel a prediktív kontaktkeresést... A névjegyek számait sem egészíti ki.
Az volt a baj, hogy a címtárban lettek online kitöltve a névjegyek, ahol is az ország mindig kiválasztásra került, ezért a szolgáltatói számtól lettek csak lejegyezve a számok, mindenféle 06 meg +36-ok nélkül. De akkor minek rakja oda a zászlócskát? Hülye ez a Google néha nem kicsit... Mindegy, 120 névjegyen hamar átmegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest