- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
D.Orion #28805 üzenetére
Sok feloldási próbálkozás miatt lezárt a fiók.
Ez a célja a zárolt fióknak, hogy a jelszó ismerete nélkül ne lehessen hozzáférni. Teljes FW újrahúzás és a telefon gyári állapotáról újból belakást. Telefonon tárolt adatok elvesznek.A google fiók és jelszava azért van, hogy emlékezzünk rá, esetleg ott kérj egy jelszó reset-et.
-
válasz
D.Orion #4586 üzenetére
Szerintem a Link2SD mindegyik android-on működik, de root szükséges hozzá. Ha a kerneled nem támogatja az ext4/3/2-t, akkor is fat32 partícióval menni fog. Eddig csak ajánlgattam a Link2SD-t, ma ki is próbáltam, 23 program sd-ről link2sd-vel a 2. partícióra linkelése után 150 mbyte-os belsőben +100 mbyte felszabadult, gyakorlatilag az egész felhasználható. Link2SD-ben beállítható, hogy az újonnan telepített programok linkelésre kerüljenek.
-
válasz
D.Orion #4562 üzenetére
Link2SD azaz, hogy rakhatod az összes Appod SD-re, ha csak simán a beállításokból raksz át programokat az sd-re, akkor egy kis része a belső memóriában marad, ezért fogy el. A leírás szerint készíts 2 partíciót, és a másodikra teljesen át tudod "linkelni" a programokat Link2SD-vel.
-
MurdR
veterán
válasz
D.Orion #4568 üzenetére
Mert ne várj csodát a taskkillerrel akkor, mivel semmi köze hozzá.
Ha jól tudom ez a megoldás:
Kirootolod a telefonodat, és létrehozol egy ext partíciót a memkártyán, (amiről ezernyi leírást találsz neten), majd link2SD-vel átteszed a memkártyára a progikat. Azt hiszem ez az ext partíció csúnyán fogalmazva arra szolgál, hogy a telefonod belső tárhelyét növeld.
pontos leírást nem tudok neked adni, én még nem csináltam, csak azért írtam le ezt, hogy el tudj indulni erről a pontról.
Természetesen ha valaki máshogy fogalmazná meg, vagy hülyeséget írtam az javítson ki. Tényleg csak támpontot akarok adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- borg25: Kórházi beszámoló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest