Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ksanc

őstag

válasz crok #46353 üzenetére

Pontosan arra gondoltam a túlgondoláson, hogy egyetlen hanggal sem írtam sehol, hogy normál androidot akarok a tv helyett. Nem akarok. Semmi extrát nem akarok, kivéve, hogy a SkyShowTime nem játsza le a filmeket :D
    Semmit sem módosítottam.
    Neked semmi sem jó? :D A Ruru szerint talán mégsincs szarrá rootolva meg szétbloatware-zve.
    Visszatérve az ADB rootra, ahogyan írtam is: bármilyen kütyün, amin az adbd binárist ki tudod cserélni egy megfelelő mókoltra (ez valószínűtlen), vagy meg tudod hekkelni (ez meg hardcore), meglesz a root jogod, de csak ADB-n keresztül. Persze a nulláról, meg zárt bootloaderrel ez elég komplikált. Semmi mást nem kell agyonturkálni. És ezt semmilyen root check nem tudja kiszúrni.
    Ha nem lenne engedélyezve a flashing, akkor a törlés sem ment volna... Egy ideje, mivel nem ezzel foglalkozom, a minimal adb-t használom, abból a legutolsót.
    Igazából semmi extra célom nincs vele, csak szeretem tudni, hogy ha bármi gebasz van, vissza tudom állítani a kütyüt. Ez most már megvan.
    Persze, hogy minimum a test-key miatt rootoltnak hiszik a faék ellenőrzést használó alkalmazások, ezért akartam átírni ezeket relelase-key-re. Mert nem hiszem, hogy pl. a BombSquad katonai szinten vájkálna a rendszerbe root után...
    De igazából csak szerettem volna kicsit jobban megismerni, mi van mostanában az android motorházteteje alatt. Ez némileg sikerült :)
    Köszi a válaszokat, jóéjt!

Új hozzászólás Aktív témák