- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Pontosan arra gondoltam a túlgondoláson, hogy egyetlen hanggal sem írtam sehol, hogy normál androidot akarok a tv helyett. Nem akarok. Semmi extrát nem akarok, kivéve, hogy a SkyShowTime nem játsza le a filmeket
Semmit sem módosítottam.
Neked semmi sem jó? A Ruru szerint talán mégsincs szarrá rootolva meg szétbloatware-zve.
Visszatérve az ADB rootra, ahogyan írtam is: bármilyen kütyün, amin az adbd binárist ki tudod cserélni egy megfelelő mókoltra (ez valószínűtlen), vagy meg tudod hekkelni (ez meg hardcore), meglesz a root jogod, de csak ADB-n keresztül. Persze a nulláról, meg zárt bootloaderrel ez elég komplikált. Semmi mást nem kell agyonturkálni. És ezt semmilyen root check nem tudja kiszúrni.
Ha nem lenne engedélyezve a flashing, akkor a törlés sem ment volna... Egy ideje, mivel nem ezzel foglalkozom, a minimal adb-t használom, abból a legutolsót.
Igazából semmi extra célom nincs vele, csak szeretem tudni, hogy ha bármi gebasz van, vissza tudom állítani a kütyüt. Ez most már megvan.
Persze, hogy minimum a test-key miatt rootoltnak hiszik a faék ellenőrzést használó alkalmazások, ezért akartam átírni ezeket relelase-key-re. Mert nem hiszem, hogy pl. a BombSquad katonai szinten vájkálna a rendszerbe root után...
De igazából csak szerettem volna kicsit jobban megismerni, mi van mostanában az android motorházteteje alatt. Ez némileg sikerült
Köszi a válaszokat, jóéjt!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás