Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Újabb tapasztalatok:
Mivel sikerült megoldanom, hogy letölthető app segítségével (IOIO LED) tudtam egy board-ra kötött LED-et ki-be kapcsolni, azt szerettem volna megoldani, hogy ezt általam írt programmal is meg tudjam tenni.
A fő gondot az okozta, hogy az oldalról letölthető példa program nem működött, és nem építettek bele semmi debuggolást segítő részt (pl, hogy kiírja, hogy egyáltalán létrejött e a kapcsolat, vagy hogy passzol e a firmware verzió).
Hosszas keresés után kiderült számomra, hogy különböző firmware verziókat teljesen máshogy kell programozni, be és kikerültek osztályok, funkciók, libary-k. Úgy jöttem rá, hogy az egyik doksiban belefutottam, hogy van olyan metódus, ami a csatlakozás után ha nem egyezik a firmware verzió, akkor az fut le, na ezt hagyták ki a példa fájlból...
Ami viszont szerencsém volt, hogy a downloads rész alatt szépen fel vannak sorolva a firmware-hez tartozó példacsomagok, a régebbiek is, így egy újabb problémát sikerült megoldani.
Itt található a letöltés:
[link]A letöltésekhez szükséges tudni a board típusát:
OTG
V1
És szükséges megtudni a board firmware verzióját:
Ezt az IOIO Hardware Tester Google Play-ről letölthető alkalmazással tudhatjuk meg.
[link]Ha megvannak a fenti adatok, lehet is letölteni hozzá a példafájl csomagot.
Másik esetben lehet frissíteni a firmware-t, nekem nincs most itt kéznél usb-usb kábel, így a nehezebb de biztosabb utat választottam, egyelőre nem frissítem a firmware-t..API verzió, további hibák:
A példa programok igényelnek néhány plusz beállítást, sajnos csak úgy nem fognak lefordulniA feltelepített Android fejlesztőkörnyezet lehetőséget biztosít különböző verziójú API-ra programozni. A példacsomag futtatásához minimum 10-es API telepítését kéri, és fontos feltenni az USB kezelés miatt a Google-API csomagot is!
Azt az eclipse-n belül (ahol a programot kell írni) a Window -> Android SDK Manager programmal lehet megtenni, kipipálod a kellő API verziót, a csomagot kinyitva részletesen látszanak miket kell feltelepíteni, csekkolni kell, hogy a Google API is be van pipálva, majd feltelepíteni ezeket.Ha ez is megvan akkor még nagy piros felkiáltójelek szoktak megjelenni. A csomagon ahol ilyet látsz, jobb-klikk Properties ->Android és a Libary résznél ha piros X-ek vannak, akkor azokat Remove, és az Add-nál pedig hozzáadni a kívánt Libary-ket.
Nekem az IOIOLibAccessory hozott olyan hibát, hogy nem találta az USB kezelő csomagot, itt jön képbe a Google Api.
Itt is jobb-klikk properties ->Android Project Build Target-nél a Google API-t kell bepipálni.Mindezek angolul képekkel:
[link]Végre el lehet kezdeni a fejlesztést!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest