- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Valaki mentett már Space MediaTek Toolkit programmal? Nekem nagyon hiányosnak tűnik annak ellenére, hogy egy SPFT nevű mappába menti a fájlokat. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy kajálja meg a SP Flash Tool. A bal oldalon az MTK DT-vel mentett egykori ZP 990-em fájljai, jobb oldalon a Space MediaTek Toolkit ZP999-ről készített mentése
-
silver10
aktív tag
Tisztelettel kérdezem itt mi lehet a hiba? Kevés a belső tárhelyemen az 5.4 GB szabad hely? Vagy más, ill. egyszerre töb is? Merthogy hibával fejezi be a mentést. Mikor megvettem a telót, az akkori MTK DTv2.53 ell se tudta indítani a backupot. Úgy emlékszem az MT6595M procit sem ismerte fel. Ez már gondolom egy tovább fejlesztett változat. Esetleg az emulált tárhely a hiba oka, lévén v.4.4.2?
Köszi előre is. -
silver10
aktív tag
Ha jól emlékszem augusztusban jött elő nálam is ez a probléma. Egy bizonyos play átuház frissítési verzió után. Arra tudtam gondolni, hogy a 4.2.1-es andtoid verziómat nem szereti. A beállítások->alkalmazások->összes alkalmazásnál megkerestem a google play-t és rényomtam a frissítések eltávolítása gombra. Ezután már működött bármilyen telepítés a playről. Gondolom egy esetleges ROM frissítés, ill. új ROM rakása ugyanúgy megoldotta volna, de ettől eltekintettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Óra topik
- Robotporszívók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő